Speurtocht Nanny Nina

Help! Tommy is vermist. Detectives in de dop gezocht! Burgers samen in actie tegen eenzaamheid in crisistijden. De traditionele herfstvakantie gaat er dit jaar anders aan toe. Geen buitenlandse avonturen en gezellige feestjes samen. Maar niet getreurd, deze herfstvakantie staat in het teken van de zoektocht naar hondje Tommy. Ga dit weekend in de binnenstad naar hem op zoek en win!


De eigenaresse van het vermiste hondje kan zich nog 6 plekken herinneren waar ze vaak in Amsterdam met Tommy loopt. De speelplaats was de eerste plek waar ze langs liepen, vlakbij het kantoor van Nanny Nina. Dat is zijn lievelingsplekje dus er is een kans dat je hem daar vindt. Wil je de andere instructies lezen en doe jij mee met de zoektocht in Amsterdam centrum? Kijk dan snel op de site!


Nanny Nina

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Speurtocht Nanny Nina

Hoeveel sterren geef jij Speurtocht Nanny Nina?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Speurtocht Nanny Nina te melden