New York Pizza Wassenaar

Pizza laten bezorgen rond Wassenaar en omgeving. Naast de heerlijke pizza’s kan je ook terecht voor pasta’s, salades en burgers bij New York Pizza. Daarnaast bezorgen ze heerlijke voor- en nagerechten. Zodat jij snel kan genieten van het uitgebreide menu dat ze snel bij je thuis leveren. Zonder dat je zelf hoeft te koken en snel kan genieten van een gezonde maar snelle maaltijd. Maak kennis met de heerlijke actiepizza’s en kies tussen de New York Style en Italian Style bodem.


Online eten laten bezorgen door New York Pizza

Bij New York Pizza kan je naast dat je snel online kan bestellen ook je maaltijd afhalen. Maak gebruik van de acties of kortingscodes en laat vandaag nog je maaltijd thuisbezorgen door New York Pizza Wassenaar. Steeds meer mensen ontdekken dan ook de pizza's en pasta's van New York Pizza. New York Pizza Wassenaar heeft een breed assortiment pizza's van topkwaliteit, diverse pasta's en bijgerechten, waarbij het steeds draait om service, snelheid, kwaliteit en gemak. En garantie, want als je pizza niet Freakin' Fresh is, krijg je zo snel mogelijk een nieuwe thuisbezorgd.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag 16.00 tot 22.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over New York Pizza Wassenaar

Hoeveel sterren geef jij New York Pizza Wassenaar?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van New York Pizza Wassenaar te melden