Fletcher Hotel Marijke

(2/5)  1 recensies

Wilt u er even heerlijk tussenuit? Fletcher Hotel-Restaurant Marijke is de ideale bestemming voor een weekendje weg. Het sfeervolle hotel staat garant voor een onbezorgd verblijf dankzij de fijne faciliteiten. Zo kunt u gebruikmaken van de fiets- en e-bikeverhuur en kunt u aan het eind van de dag aanschuiven in het culinaire restaurant.


Ook voor zakelijke doeleinden bent u bij het hotel in Bergen aan het juiste adres. Fletcher Hotel-Restaurant Marijke beschikt namelijk over vier multifunctionele vergaderzalen en biedt een capaciteit voor 120 personen.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Fletcher Hotel Marijke

(Pagina 1 van 1)

 

"Valt tegen"

Marij   -   04-09-2021

04-09-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Valt tegen"

Kamers aan de overkant van het Hotel zijn ver onder de maat, ouwbollig en gehorig. Je hoort de bovenburen als zij zich in bed omdraaien. Bovendien staan er auto’s voor je raam geparkeerd. Meer het idee van een woonwagenkamp. Fietsenhok is veel te klein voor alle fietsen. Men moet 7,50 per dag betalen voor parkeren. Ontbijt was goed.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Fletcher Hotel Marijke?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Fletcher Hotel Marijke te melden