Fletcher Wellness-Hotel Helmond

Fletcher Wellness-Hotel Helmond ligt in de relatief onbekende maar zeer gezellige en historische stad Helmond in Brabant, gelegen nabij Eindhoven. Het hotel beschikt over BLUE Wellnessresort Helmond, een fitnesscentrum, Restaurant Grill Factory op Suyt en 10 bowlingbanen. Voor de echte avonturier biedt de omgeving de mogelijkheid om prachtige fiets- en wandeltochten te maken.


Uitgebreide faciliteiten

Fletcher Wellness-Hotel Helmond biedt je sfeer, rust en luxe faciliteiten voor het hele gezin. Tegen betaling vertoeven in de fitness, heerlijk ontspannen in BLUE Wellnessresort Helmond of gezellig bowlen: het kan allemaal. Daarnaast beschikt het hotel over 5 vergaderzalen en een boardroom. Tevens kan je genieten van culinaire hoogstandjes bij Restaurant Grill Factory op Suyt. Voor een snelle lunch of borrel neem je plaats in de sfeervolle bar. Voor de kinderen biedt het restaurant een uitgebreide kinderkaart met heerlijke gerechten.




Natuurrijke omgeving

Helmond is gelegen nabij natuurgebied De Peel. Deze prachtige omgeving is uitermate geschikt om te wandelen of te fietsen. Het fietsroutenetwerk van De Peel alleen al bestaat uit 600 kilometer aan routes. ‘Rondje Helmond’ is een van de bekendste routes: 45 kilometer door bossen, woonwijken en weilanden. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een route uit te stippelen.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Fletcher Wellness-Hotel Helmond

Hoeveel sterren geef jij Fletcher Wellness-Hotel Helmond?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Wellness in Nederland

Wellness in Nederland

Toe aan een dagje ontspanning? Bij deze wellness-resorts kom je ongetwijfeld tot rust. Ontdek hier wat de thermen te bieden hebben.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Fletcher Wellness-Hotel Helmond te melden