Artisklas Haarlem

Stichting Artisklas Haarlem ligt in Haarlem-Noord en is de kleinste officiële dierentuin van Nederland. De stichting beschikt over vier punthuisjes en een buitenterrein met een aantal verblijven. In één van de huisjes zijn verschillende soorten reptielen en ongewervelden gehuisvest. Een tweede huisje bevat het eerste en enige diorama van Haarlem met een achttal biotopen en de daarin behorende (opgezette) dieren. Hier bevinden zich ook dieren op sterk water, een verzameling schedels, schelpen, enz. Huisje nr. drie wordt gebruikt als voerkeuken, voeropslag en quarantaine. Het vierde huisje dient als kassa, lesruimte, kantoor, kantine voor medewerkers, noodbehandelruimte e.d. In de buitenverblijven zijn o.a. enkele grotere dieren ondergebracht.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zaterdag en zondag zijn wij voor het publiek geopend en kunt u rustig naar onze dieren komen kijken en genieten. Onze dieren staan echter voorop en kunnen zich, als zij dat willen, altijd verschuilen.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen €1,50

Volwassenen €2,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Artisklas Haarlem

Hoeveel sterren geef jij Artisklas Haarlem?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Artisklas Haarlem te melden