Indoor Adventure Minigolf

(5/5)  3 recensies

Deze 15 holes overdekte adventure golfbaan in Waarland, in de driehoek Schagen-Hoorn-Alkmaar, is de eerste indoor adventure minigolfbaan in Nederland met kunstgrasbanen die aangelegd is in een tuin met tropische planten. Het parcours biedt uitdagende hindernissen. Adventure Minigolf is laagdrempelig, iedereen kan meedoen, van jong (vanaf 4 jaar) tot oud.



De minigolfbaan (ook wel adventuregolf genoemd) is net even anders dan de klassieke midgetgolfbaan. Het verschil van midgetgolf en minigolf is de baan. De baan bij minigolf is van kunstgras waar je op speelt en op loopt. Bij minigolf zijn de holes langer dan bij midgetgolf, maar veel korter dan bij golf. Je zou kunnen zeggen dat deze banen de moderne midgetgolfbanen zijn met kunstgras.

Nog een ander verschil is dat bij een midgetgolfbaan het balletje op de baan blijft en wordt tegen gehouden door de opstaande randjes. Dit is bij minigolf niet het geval. De minigolfbaan geeft een veel grotere uitdaging. De bal kan hier wel over de randen gaan. De structuur van de baan en de obstakels zijn ook geheel anders en de vorm van de baan is veel vrijer aangelegd. 



Combineren met Vlindertuin Vlindorado

Indoor Adventure Minigolf laat zich heel goed combineren met een bezoek aan de in het zelfde pand gelegen overdekte Vlindertuin Vlindorado. Vlindorado heeft een tuin waar de meest bijzondere gekleurde vlinders vliegen in allerlei soorten en maten. In de tuin staan bordjes met informatie over de vlinders. 

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zondag van 11:00 tot 17:00 uur

Feestdagen van 11:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Online

Kinderen t/m 1 jaar gratis

Kinderen (2-12) jaar €6,75

Volwassen €7,75

Kassa

Kinderen t/m 1 jaar gratis

Kinderen (2-12) jaar €7,50

Volwassenen €8,50


Combi ticket Indoor Adventure Minigolf

Online            

Kinderen (4-12)  €13,00

Volwassen €15,50

Kassa

Kinderen (4-12) €14,00

Volwassen €16,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


3 Recensies over Indoor Adventure Minigolf

(Pagina 1 van 1)

 

"Goedverzorgde aangelegde banen"

Sofie   -   24-05-2021

24-05-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Goedverzorgde aangelegde banen"

Gister met mijn partner naar Indoor Adventure minigolf in Waarland geweest, dit uitje is zeker aan te raden; mooie goedverzorgde aangelegde banen in een warme tropische omgeving. Wanneer vlindertuin Vlindorado weer open mag komen wij zeker terug met onze kleinkinderen om de minigolf en de vlindertuin te bezoeken.

Lees verder  


"Superleuk uitje met het gezin!"

Hèlen   -   20-05-2021

20-05-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Superleuk uitje met het gezin!"

Minigolf is altijd leuk voor het hele gezin èn met opa en oma erbij! Voordeel bij Indoor Adventure Minigolf is dat het weer geen rol speelt. Lekker warm, dus hou rekening met je kledingkeuze!

Lees verder  


"Prachtig!"

Mike   -   19-05-2021

19-05-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Prachtig!"

Wij waren met het gezin naar de indoor adventure minigolf in Waarland. Het was echt super mooi met leuke creatieve banen!


Hoeveel sterren geef jij Indoor Adventure Minigolf?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Indoor Adventure Minigolf te melden