Escape rooms Sneek

Ben je op zoek naar een spannende en uitdagende escape room in of nabij Sneek (Friesland)? Het spelen van escape rooms is een super populair uitje en dat is niet zonder reden. Het is namelijk dé indoor activiteit als je houdt van spanning, avontuur, puzzels en teamwork. Je wordt samen met jouw team opgesloten. Vanaf dan heb je 60 minuten de tijd om te ontsnappen, een ware race tegen te klok! Houdt iedereen het hoofd koel?


Escape Rooms Sneek (Friesland) beschikt over vier escape rooms met verschillende moeilijkheidsgraden en spelbelevingen, namelijk: The Rush, The Deal, Funhouse en The Blackout. Old skool escapen met extra kamers, geheime gangen, cijfersloten en verrassende verhalen die je meenemen in een superspannend avontuur. In alle escape rooms is samenwerking en creativiteit vereist om binnen de tijd de kamer te verlaten.


Leer je familie, vrienden of collega’s nog beter kennen tijdens het spelen van een escape room. Een escape room is geschikt voor teamuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes en familiedagen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10:00 tot 22:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

2 Personen €32,50

3 Personen €27,50

4 Personen €25,00

5 Personen €22,50

6 Personen of meer €20,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape rooms Sneek

Hoeveel sterren geef jij Escape rooms Sneek?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape rooms Sneek te melden