Paintball Emmen

Bij Paintball Emmen vind je een unieke locatie in Zuid-Drenthe vol uitdaging, adrenaline en spanning. De hal bevindt zich in een oude machinefabriek van ruim 1600 vierkante meter.


De ruimte leent zich uitstekend voor het spelen van paintball. Paintball Emmen heeft de hal volledig omgebouwd naar een prachtig speelveld met torens, bruggen, huisjes, auto's en nog veel meer. Door gebruik te maken van licht, geluid en special effects is het painball spel niet zomaar een spel, maar een gave ervaring waarbij ons veld het verschil maakt.




Naast paintball kan je ook andere activiteiten doen zoals lasergamen of Arrow Battle.


Arrow Battle is een combinatie van trefbal en paintball. Alleen dan met pijl en boog. De pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops. Tijdens het spel moet je in beweging blijven. Niet alleen om jezelf te beschermen maar ook om pijlen te bemachtigen zodat je weer in de aanval kunt. Om je gezicht te bescherm speel je altijd met een veiligheidsmasker.


Dus, zoek je een fantastisch bedrijfsuitje, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of uitje met familie of vrienden. Bij Paintball Emmen ben je op de juiste plek!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag t/m zondag van 12:00 tot 21:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Paintball vanaf €24,50 p.p.

Lasergamen vanaf €15,50 p.p.

Shoot-it vanaf €92,50

Kids Paintball vanaf €15,50 p.p. 


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Paintball Emmen

Hoeveel sterren geef jij Paintball Emmen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Leukste plekken voor lasergamen of paintballen

Leukste plekken voor lasergamen of paintballen

Een verjaardagsfeestje, groepsuitje of familiedag is altijd een succes met een potje lasergamen of paintballen. Benieuwd waar je dit kan doen? chekc dan dit blog.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Paintball Emmen te melden