Quest Escapes

Bij Quest Escapes moet je puzzels oplossen en opdrachten uitvoeren om de missie tot een goed einde te brengen. Je hoeft niet op een game master te wachten die jullie spel start. Jullie bepalen zelf wanneer het spel wordt gestart. Door het ontbreken van een begeleider op locatie zijn de spellen ook de helft goedkoper dan spellen met een begeleider. De heldere spelregels en telefonische support zijn een perfecte basis gebleken om het spel zelfstandig te spelen. En het is nog goed voor de portemonnee ook.


Jullie downloaden de app en voeren de teamcode in die ze jullie per mail hebben verstuurd. Alle andere teams doen hetzelfde. Vervolgens wordt het spel gestart. Jullie bepalen per team een strategische route en besluiten welke gps-locatie jullie het eerst gaan bezoeken. In de app worden de scores van alle teams in een leaderboard bijgehouden, zodat jullie weten hoe jullie het doen in vergelijking met de andere teams.


Voor de outdoor escape games kun je kiezen uit Narcos, Sherlock en The Chase. Bij al deze spellen bepaal je helemaal zelf waar je de outdoor escape game wilt spelen. Voor de beste ervaring raden we aan om op in een plek met veel straatjes en steegjes te spelen, bijvoorbeeld in het centrum van een stad. Je kunt de Escape Games dus letterlijk overal ter wereld spelen.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Quest Escapes

Hoeveel sterren geef jij Quest Escapes?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 8 leukste fysieke en online Escape Rooms voor thuis

De 8 leukste fysieke en online Escape Rooms voor thuis

Naar een echte Escape Room afreizen en daar met vrienden, familie of collega’s een avontuur beleven blijft misschien wel de leukste manier om een Escape Room te beleven. Maar nu kan het even niet anders en soms is een Escape Room thuis juist de beste oplossing bijvoorbeeld met een (verjaardag)feestje. Hieronder geven wij jou de leukste manieren om een Escape Room thuis te beleven.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Quest Escapes te melden