Marina Mookerplas

Marina Mookerplas is de perfecte plek om te genieten van de omgeving in winter en zomer en om uitstapjes te maken voor jong en oud. Zo kan je hier bijvoorbeeld een e-chopper huren om op avontuur te gaan door het mooie natuurgebied. Zit je liever op het water? Dat kan ook bij Marina Mookerplas. Ze verhuren zowel sloepen, als sup's en kajakken. Daarnaast zijn er veel cafés en restaurants waar je kan stoppen voor een hapje of een drankje. Ze zijn gelegen in het bovenste puntje van Limburg op de grens met Brabant. Kortom, wil je een heerlijk actief uitje in een toeristische omgeving? Kom dan naar Marina Mookerplas gelegen in de Mookerplas!


E-chopper verhuur

Huur een E-chopper voor 1 of 2 personen met brede banden en een stoer uiterlijk om de omgeving van de Mookerplas en de Mookerheide te verkennen. De E-chopper is een geheel elektrische scooter. Vanuit de Mookerheide kun je mooie tochten maken door het natuurgebied en tochten maken langs de Maas.



Sloepverhuur

Huur een Sloep voor maximaal 6  personen om de natuur van de Mookerplas te ontdekken. De sloepen van Marina Mookerplas zijn luxe uitgerust en zijn perfect voor een mooie dag op het water. Zonaanbidders, natuurliefhebbers en recreanten: Welkom aan boord!



Supverhuur

Het huren van een Sup is genieten op het water! De Sup's zijn voor iedereen geschikt en ook perfect geschikt om actief de Mookerplas te verkennen of om zomaar eens te proberen.



Kajakverhuur

Het huren van een Kajak bij Marina Mookerplas in Limburg is voor alle leeftijden en heel leuk! Marina Mookerplas beschikt over zowel 1-persoons als 2 persoonskajaks.


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Vanaf 1 april t/m 1 november

Maandag t/m zondag van 9:30 tot 19:00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

E-chopper:   €35,- voor 3 uur

Sloep:           €90,- per dag

Sub:              €35,- per dag

Kajak:           €35,- per dag voor een 1-persoons kajak

                     €50,- per dag voor een 2-persoons kajak


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Marina Mookerplas

Hoeveel sterren geef jij Marina Mookerplas?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Fiets of E-chopper huren: de 32 leukste plekken

Fiets of E-chopper huren: de 32 leukste plekken

Op zoek naar een fiets-verhuur? Hier een lijst met de leukste fiets en e-chopper verhuur bedrijven van Nederland.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Marina Mookerplas te melden