Camping De Noorde

In de gemeente Zwartewaterland (Overijssel) ligt de kleine camping de Noorde. Hier kun je kamperen met je tent, vouwwagen, caravan of camper. Je hebt hier uitzicht over de weilanden. De camping heeft 10 kampeerplaatsen van ongeveer 100m2 voorzien van 6A stroom en een apart tentveld. Tevens hebben ze ook overnachtings mogelijkheden in een trekkershut en een safaritent. Het sanitair gebouw is ruim opgezet en is voorzien van een dames- en een herenafdeling. Elk is voorzien van 2 toiletten, 2 douches, 3 wasbakken waarvan 1 door een deur afgesloten kan worden. In het midden van het sanitair gebouw zijn 3 afwasplaatsen.




Op de zolder van de oude schuur is een recreatieruimte gemaakt. Deze ruimte heeft een kleine keuken, lounge ruimte en een tafeltennistafel. Vanaf de camping zijn er diverse fiets- en wandelroutes. Knooppunt 83 ligt vlak voor de camping. Ze hebben al meerdere fietsroutes voor u gemaakt. Onder andere lopen de wandelroutes Christoffelpad, Jabikspaad en Rietlandroute bij de camping voor langs


Faciliteiten

  • Wifi
  • Sanitair gebouw
  • Recreatieruimte
  • Oplaadpunt voor bijvoorbeeld je tablet of telefoon

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Camping De Noorde

Hoeveel sterren geef jij Camping De Noorde?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Camping De Noorde te melden