Camping Catsop

(5/5)  1 recensies

Camping Catsop ligt in de prachtige provincie Limburg. Door het heuvelachtige landschap is het gebied rond de camping zeer geschikt om te wandelen en fietsen. Ook is er in de omgeving veel te doen. Er zijn namelijk genoeg leuke uitjes voor jong en oud!




Camping Catsop kan het beste beschreven worden als een rustige natuurcamping met ongeveer 40 kampeerplaatsen. De camping ligt in Elsloo, het op één na mooiste dorp van Nederland. Op de camping ben je van alle gemakken voorzien. Zo is er in november 2021 begonnen met de bouw van een nieuw sanitairhuis. Ook is er een wasmachine, droger en centrifuge aanwezig. Het wasmiddel is gratis! Daarnaast is ook de WiFi op de camping gratis. Ook is het goed om te weten dat de camping autovrij is. Er is een parkeerveld naast de camping waar je je auto kan parkeren. Tevens is er een broodjesservice en kan je je eigen fruit plukken in de fruitbomen tuin! Tot slot zijn er 2 Jeu de Boules banen. De benodigdheden kan je gratis bij de receptie lenen.


Faciliteiten

  • Wasmachine, droger en centrifuge aanwezig
  • Wifi
  • Broodjesservice
  • 2 Jeu de Boules banen

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Camping Catsop

(Pagina 1 van 1)

 

"Gastvrij en super netjes! "

Marianne   -   22-08-2023

22-08-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Gastvrij en super netjes! "

Heerlijk rustig, schoon en geen animatie gelukkig!


Hoeveel sterren geef jij Camping Catsop?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Camping Catsop te melden