Expeditie NEXT

Dit evenement is te bezoeken van:
01-05-2024 t/m 01-05-2024

 

Hee, jij daar! Ben jij toevallig een beetje nieuwsgierig? Mooi! Kom dan in de meivakantie op woensdag 1 mei naar Expeditie NEXT in Zutphen: hét Nationale Wetenschapsfestival voor kinderen tussen 6 en 12 jaar!


Meiden aan de slag met scheikunde


Ga op Expeditie met Professor Nova Next!

Professor Nova Next is speciaal uit de toekomst gereisd om jouw hulp te vragen bij een belangrijke missie. Alle kennis is kwijtgeraakt in de toekomst. Ga met Nova Next en haar vrienden op expeditie om alle kennis weer te verzamelen en in de Wetenschat stoppen!


Dit is een gigantische klus. Daarom heeft Nova Next haar vrienden Sim Megabyte, Hannah Klaver, Sneek Stronk, Dokter Kyona, Zelp én Dexter Drop op expeditie meegenomen. Zij helpen kennis te verzamelen, zodat ze over honderd jaar op een nóg toffere planeet kunnen wonen. Help jij Nova Next en haar vrienden om de toekomst wat mooier te maken?


Een heleboel rook


Hoe kun je professor Nova Next helpen?

Alle kinderen krijgen op Expeditie NEXT een Expeditiekaart. Hierop kun je Wetenschatmunten verzamelen, die je krijgt na het doen van een expeditie. Er zijn zes expedities in Zutphen uitgestippeld. Dit zijn spannende routes langs leuke opdrachten met wetenschappers. Kies een expeditie uit en vind alle kennis terug! De vrienden van Nova Next helpen je onderweg.


Op Expeditie NEXT ontdek je de hele dag wetenschap op allerlei manieren. Doe bijvoorbeeld mee aan de Grote Feit of Fabel Quiz met Klaas van Kruistum. Werk als mini-arts in een echte OK, leer waarom walvispoep goed is voor de biodiversiteit, speel met een robothond of bouw je eigen zeedijk met LEGO. Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag 1 mei 2024 van 11:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen zijn gratis

Entree Volwassenen + 2 drankjes €7,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Expeditie NEXT

Hoeveel sterren geef jij Expeditie NEXT?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Expeditie NEXT te melden