Boerderij Den Branderhorst Vakantiehuisjes

Den Branderhorst is een mooie oude traditionele boerderij, verscholen in het groen. De Boerderij is al 150 jaar in gebruik als gemengd bedrijf, met onder andere een kleinschalige melkveehouderij. Eigenlijk is de boerderij in de loop der jaren niet veel veranderd.




Gezellige houten huisjes voor 2-4 personen. Met gebruik van tweepersoons hangmat, barbecue en buitenkachel. De drie huisjes heten Buffel, Jopie en Zidane. Ze staan net als de andere logeergelegenheden op de boerderij en dus dicht bij het boerenleven! Deze huisjes staan gezellig bij elkaar in het groen, met een centrale vuurplaats in het midden.




Bezoek een van de omliggende dorpen, ontdek de omgeving wandelend of met de fiets en bekijk prachtig onderhouden landgoederen.


Kan/wil je niet overnachten bij Boerderij Den Branderhorst, wees niet getreurd want je kan ook gezellig langskomen om een dagje met de koeien te knuffelen.

Voor meer informatie klik hier

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Boerderij Den Branderhorst Vakantiehuisjes

Hoeveel sterren geef jij Boerderij Den Branderhorst Vakantiehuisjes?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Boerderij Den Branderhorst Vakantiehuisjes te melden