Racesquare Alkmaar

Racesquare Alkmaar biedt ruim 1000m2 pure racebeleving. Daar scheur je over het mooiste Formule 1-circuits ter wereld, koop je te gekke merchandise, kijk je samen de races op grote schermen en geniet je van een hapje en een drankje op het gezellige food court. Eerst nog even vergaderen, boek dan de boardroom.




Stap in een van de zestig racesimulatoren en neem samen met negentien andere coureurs gedurende een uur deel aan een vrije training, kwalificatie en hoofdrace. Je hoeft geen game-ervaring te hebben om optimaal te kunnen presteren tijdens het simracen. Jouw persoonlijke marshall staat daarbij altijd voor je klaar en niemand minder dan Tom Coronel spreekt je vanuit de virtuele pitstraat toe. Racesquare Alkmaar is de ultieme plek voor Formule 1-fans, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en groepsarragementen. Schuilt er een echte Max Verstappen in jou?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Disndag t/m vrijdag van 12:30 tot 23:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 23:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Race Experience (1 uur) €25,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Racesquare Alkmaar

Hoeveel sterren geef jij Racesquare Alkmaar?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Racesquare Alkmaar te melden