All in Eindhoven

Welkom bij All in Eindhoven! Unieke activiteiten gecombineerd met heerlijk eten en een drankje en dat alles onder één dak…. Dé plek voor een leuke uitje samen met je vrienden, familie en collega’s!


Bijlwerpen

Het doel bestaat uit 5 delen. Raakt de bijl het doel in de roos, dan krijg je 15 punten. De eerste ring is goed voor 2 punten, de tweede ring voor 5 punten, de derde ring voor 8 punten en de vierde, binnenste ring voor 12 punten. Je mag in totaal 3 keer gooien en de totale score telt als eindscore.


Curling

Strategisch inzicht, samenwerking en communicatie is bij curling nét zo belangrijk als de individuele prestatie van het mikken en schuiven. Curling is daarom ook de perfecte teambuilding-activiteit óf als uitje samen met je familie. Precisie, controle, balans; beschik jij over de vaardigheden om een potje curling te winnen?




Prison Island

Maak groepen van twee tot maximaal 4 personen en baan jezelf een weg door een cellencomplex van 28 cellen! Ieder team krijgt zijn eigen toegangssleutel en wordt na een briefing losgelaten in het “gevangeniscomplex”. Open de cellen met je eigen toegangssleutel en verzamel zoveel mogelijk punten door verschillende raadsels, puzzels, hersenkrakers of fysieke spellen op te lossen. De opdrachten variëren enorm en zijn erg verrassend. Ook kun je iedere cel meerdere keren spelen.


Shuffleboard

De combinatie van curling, bowling en jeu d’ boules op een speltafel van 4 meter lang. Lekker toegankelijk, iedereen kan meedoen, alleen één team kan maar winnen! Heeft jouw team een vaste hand, werken jullie goed samen en scoren jullie 15 punten? Dan zijn jullie de winnaar!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag van 12:00 tot 20:00 uur

Donderdag van 16:00 tot 22:00 uur

Vrijdag van 16:00 tot 00:00 uur

Zaterdag van 12:00 tot 00:00 uur

Zondag van 12:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Bijlwerpen €24,50 p.p.

Curling €29,50 p.p.


Prison Island

  • 1 uur €17,50 p.p.
  • 1,5 uur €25,00 p.p.
  • 2 uur €32,50 p.p.


Shuffleboard

  • 30 min €9,50
  • 1 uur €17,50

Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over All in Eindhoven

Hoeveel sterren geef jij All in Eindhoven?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van All in Eindhoven te melden