Europarcs Markermeer

EuroParcs Markermeer ligt op een fantastische locatie in Noord-Holland. Vanuit een beschutte ligging kijk je uit over de schitterende Hollandse wateren, waar vroeger de fluitschepen voorbijkwamen. Dat deze schepen hier inmiddels niet meer varen, betekent zeker niet dat deze plek zijn charme is verloren. Nog altijd is het Markermeer een prachtig stukje Nederland. Vanuit je vakantiehuis kun je heerlijk een duik in het meer nemen en genieten van het zonnetje op het gras. De kinderen zullen zich ook goed vermaken in de speeltuinen. De West-Friese omgeving van EuroParcs Markermeer biedt veel recreatiemogelijkheden. Zo kun je er prachtig wandelen en fietsen in een bosrijk landschap!


Maak samen een leuke fietstocht door de mooie omgeving


Niet alleen het natuurlijke landschap is mooi in de omgeving van EuroParcs Markermeer: er is ontzettend veel te zien en ontdekken van de Oer-Hollandse cultuur en historie. Zo komt de geschiedenis van de Gouden Eeuw echt tot leven in Enkhuizen, met zijn monumentale panden, verdedigingswerken en natuurlijk het Zuiderzeemuseum. Dit geldt ook voor Hoorn, dat één van de belangrijkste handelscentra was voor de V.O.C. In de omgeving van EuroParcs Markermeer is genoeg te beleven voor jong en oud.


Faciliteiten

  • Snackbar
  • Speeltuinen
  • Sup verhuur
  • Fietsverhuur
  • E-chopper verhuur

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs Markermeer

Hoeveel sterren geef jij Europarcs Markermeer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs Markermeer te melden