Europarcs Wiltzangh

EuroParcs De Wiltzangh is bij uitstek hét vakantiepark om in stilte te genieten van de ongerepte natuur. Met zijn prachtige ligging aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld sta je op en ga je slapen met het gezang van de vogels. Verblijf in één van de Wellness Lofts, Zweedse bungalows of andere vakantiehuisjes. Als je op zoek bent naar de echte natuurbeleving, zijn er op het vakantiepark ook ruime kampeerplaatsen en een camperpark.


Kom met het hele gezin tot rust in de bossen


Rust en stilte

Omsingeld door de groene bossen en uitgestrekte heidevelden van Nationaal Park Dwingelderveld, het grootste natte heidegebied van Europa, ligt EuroParcs De Wiltzangh. Natuurliefhebbers en rustzoekers kunnen hun geluk niet op tijdens hun verblijf hier. De mogelijkheid om op dit vakantiepark te kunnen kamperen maakt de verbinding met de natuur nog completer. EuroParcs De Wiltzangh is een heerlijke uitvalsbasis voor de mooiste fiets- en wandelroutes door het diverse Drentse landschap. Ook gezinnen zijn op hun plek hier met fijne faciliteiten als een buitenzwembad, speeltuinen en de schaapskooi van Ruinen op steenworpafstand van het park. Vanaf het vakantiepark ben je binnen een mum van tijd ook bij de schaapskudde, wat in het bijzonder tijdens de lammetjestijd een aanrader is om heen te gaan met de kleintjes.


Faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Minigolf
  • Speeltoestellen
  • Wasserette
  • Sanitair

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs Wiltzangh

Hoeveel sterren geef jij Europarcs Wiltzangh?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs Wiltzangh te melden