Escaperoom Overloon

Escaperoom Overloon is een aanvulling op de bestaande activiteiten van Outdoor Overloon. Ze hebben twee escaperooms waar ze van je verwachten om binnen 60 minuten weer buiten te staan.


Sugar & Sweets

Een lust voor het oog voor elke zoetekauw! Overal waar je kijkt, zie je heerlijk snoepgoed. Maar in deze winkel is geen tijd om rustig te zitten en te genieten van al dit lekkers. Er moet gewerkt worden, want nu je eenmaal binnen staat, is er maar één weg uit. Kun je je een weg banen door puzzels, kauwgomballen, lolly's en al het andere lekkers...?


Escaperoom Sugar & Sweets in Overloon


The Bunker

Geheel in stijl van de Slag om Overloon in 1944. Waan je terug in de tijd, op 14 oktober 1944 om precies te zijn. Jullie zijn door de Duitsers meegenomen naar een bunker diep in het bos in Overloon en daar gevangen gezet. 's Nachts zijn felle gevechten en voor de Duitsers is het alle hens aan dek. Iedereen moet zich melden om te vechten en de bewaking van de Bunker verlaat zijn post. Dit is hét moment om te ontsnappen, maar dit is slecht mogelijk door het oplossen van een variatie aan technieken en puzzels, die jou en je teamgenoten binnen de tralies houden. Heb jij een ruime blik? Zorg voor een goede taakverdeling, want samenwerken staat centraal in deze kamer.


Escaperoom the bunker in Overloon


Naast de escaperooms is het ook mogelijk om een van de andere activiteiten bij Outdoor Overloon te doen , zoals E-chopper rijden, Expeditie Robinson, Highlandgames of klootschieten. Bekijk daarvoor de website.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 9:30 tot 20:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

2 personen €52,00

3 personen €72,00

4 personen €88,00

5 personen €100,00

6 personen €108,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escaperoom Overloon

Hoeveel sterren geef jij Escaperoom Overloon?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escaperoom Overloon te melden