Escape with Friends

Speel de 3 leukste Escape Rooms in het centrum van Enschede bij Escape With Friends! Ga op een Reis om de wereld in 80 dagen, Bezoek Las Vegas of ga op een avontuur in de ruimte. Jullie hebben 60 minuten de tijd om te ontsnappen! Met een grote groep spelen? tot en met 20 personen kun je tegelijk spelen, ben je met meer kunnen ze altijd iets regelen.


Ground Control To Major Tom

Het jaar is 1986. De Space Shuttle Challenger desintegreert 73 seconden na de lancering. De wereld keek in shock toe… Nu, 34 jaar later, komt de waarheid boven tafel. De ramp met de Challenger is in scène gezet. In werkelijkheid zijn de zeven dappere astronauten doorgevlogen naar Mars. Daar hebben ze data vergaard over de Rode Planeet. Jij en je crew worden op 1 januari 2020 naar Mars gestuurd om die data veilig terug naar Aarde te brengen. Bewijs jij de wetenschap een dienst?


Ground control to major tom


Reis Om De Wereld In 80 Dagen

Jules Verne was een visionair. Hij voorspelde zaken die we nu als normaal beschouwen. Met jouw leiderschap, vernuft en inzicht kun jij de reis om de wereld ongetwijfeld sneller maken dan Philaes Fogg en zijn trouwe metgezel Passepartout meer dan 100 jaar geleden deden. Koppel je kennis en inzicht aan de koelbloedigheid die een wereldreiziger nodig heeft.


Reis om de wereld


Las Vegas Hilton - Room 98

Je verblijft vanavond in Room 98 van het Las Vegas Hilton. Deze kamer is een beruchte of beroemde kamer. Vele celebrities gingen jullie voor in deze kamer. Een aantal van hen heeft zelfs een mooie souvenir achtergelaten. Ontdek wie je voorgingen en treed in hun voetsporen. Met hun hulp en jouw slimheid los je dit mysterie op. Welcome to Fabulous Las Vegas! Tijd bestaat niet in Las Vegas; maar wel in deze suite. Jullie hebben 60 minuten om het geheim van kamer 98 te ontrafelen!


Zin in een borrel en snacks van te voren of na afloop? alles is mogelijk. Bij elke boeking ontvang je een gratis stokbroodje kruidenboter.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 23:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 00:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

2/3 spelers €85,00

4/5/6/7 spelers €105,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape with Friends

Hoeveel sterren geef jij Escape with Friends?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape with Friends te melden