Charles Dickens Museum

Verken prachtig gereconstrueerde kamers waar de meesterwerken van Charles Dickens tot leven komen. Sta oog in oog met de personages uit zijn beroemde verhalen en dompel je onder in de tijd van de industriële revolutie. In een reis door de tijd, begeleid door de schrijver zelf middels een audiotour, ervaar je hoe zijn vele kleurrijke karakters tot leven komen.


Kijkkasten in het museum


De collectie bevat een groot aantal eerste drukken van de werken van de 19e eeuwse schrijver, levensgrote poppen en kunstwerken van de Engelse kunstenares Eva Poray. Poray beeldde taferelen uit van scenes uit de boeken van Charles Dickens. Dickens schreef over wantoestanden in de maatschappij. Zijn bekendste werken zijn Oliver Twist, A Christmas Carol, Little Doritt en de Pickwick Club. Zijn manier van schrijven was zowel diepinnig als toegankelijk en bevat veel typische Engelse humor.


Culinaire verwennerij in het restaurant Naast de voorstelling biedt het museumrestaurant een scala aan lekkernijen. Geniet van een heerlijke kop koffie/thee of warme chocolademelk met appeltaart.


Ga langs en laat je betoveren door het Victoriaanse tijdperk. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Eind maart t/m eind september geopend op zaterdag en zondag van 11:00 tot 15:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree €10,00

Entree All-inclusive €17,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Charles Dickens Museum

Hoeveel sterren geef jij Charles Dickens Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Charles Dickens Museum te melden