Ga voor 1 euro naar de leukste Musea van Nederland

3906 mensen gingen u voor

Biedt snel mee bij Ticketveilingen en wie weet ga jij voor slechts 1 euro naar de leukste Musea van Nederland! Profiteer nu!


Vanaf 1 euro naar een Musea of ander leuk dagje weg

2134 mensen gingen u voor

Wees er snel bij en bied mee op de leukste musea en andere dagjes weg in Nederland. Wie weet ga jij straks wel heel goedkoop een dagje gezellig weg. Profiteer nu!


Gratis ebook: 6 tips gratis en goedkoop dagje weg

2657 mensen gingen u voor

Uitjes zijn leuk maar een behoorlijke inbreuk op je portemonnee. Maar kan dat dan niet goedkoper? Zeker! Er zijn veel manieren die je een dag plezier opleveren zonder dat je ruim € 120,00 kwijt bent. Profiteer nu!


De Bonte Wever met 19% korting

Korting nog 6 dagen te gebruiken   |   195 mensen gingen u voor

Heerlijk ontspannen in de sauna, waterplezier in het subtropisch zwembad, schaatsen op de 400 meter ijsbaan of fun in de Kidsjungle... Allemaal voor maar €19,95 per persoon! Profiteer nu!


Wellness in Groningen incl. diner met 45% korting

7 mensen gingen u voor

De Provinciewinnaar van de wellnessverkiezing 2013! Kies voor een dag onspanning in Sauna ‘t Dalhuus. Maak gebruik van het gehele saunalandschap, onderga opgietingen en geniet daarbij van een smakelijk diner. Nu met 45% korting! Profiteer nu!


Vanaf 1 euro naar Zwem- en saunaparadijs De Bonte Wever in Assen!

Korting nog 6 dagen te gebruiken   |   283 mensen gingen u voor

Biedt snel mee en wie weet ga jij voor slechts 1 euro naar Zwem- en Saunaparadijs De Bonte Wever! Profiteer nu!


Korting coupon: 20% korting op een Omniversum film naar keuze!

8272 mensen gingen u voor

Download gratis deze korting coupon en krijg maar liefst 20% korting op een willekeurige film in het Omniversum! Profiteer nu!


Naar Madame Tussauds met ruim 40% korting!

Korting nog 4 dagen te gebruiken   |   115 mensen gingen u voor

Altijd al een keer oog in oog met Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima willen staan? Grijp uw kans tijdens een bezoek aan Madame Tussauds Amsterdam. Profiteer nu!


Naar Safaripark Beekse Bergen met 10 euro korting!

609 mensen gingen u voor

Afrika in één dag beleven in Safaripark Beekse Bergen. In Hilvarenbeek wacht een Afrikaans avontuur met brullende leeuwen, nieuwsgierige giraffen en overstekende zebra’s. Profiteer nu!


*tip De Efteling met 3 euro korting per persoon!

156 mensen gingen u voor

Het uitje waar je eens in de zoveel tijd geweest moet zijn. Wordt het voor jou wel weer eens tijd de prachtige Efteling te bezoeken? Profiteer dan van 3 euro korting per persoon! Klik voor meer informatie. Profiteer nu!


Dierenpark Emmen voor slechts 15 euro incl. patat!

733 mensen gingen u voor

Kom ook de jonge olifantjes Radza junior en Ravi bewonderen. Dt kan t/m 30 december 2014 extra voordelig. Een entreekaartje inclusief een patatje mayo kost tijdelijk slechts €15,- p.p. Profiteer nu!


Sauna & Beauty de Veluwe met maar liefst 73% korting!

7 mensen gingen u voor

Het wordt weer koud buiten en de verkoudheidjes spelen weer op. Kom daarom een dag genieten in Sauna & Beauty de Veluwe en keer herboren weer huiswaarts. Profiteer nu!


Griezelen in de Amsterdam Dungeon met ruim 40% korting!

Korting nog 4 dagen te gebruiken   |   21 mensen gingen u voor

The Amsterdam Dungeon: dat is een ‘walkthrough show’ met geweldige acteurs. Spannend, maar zeker ook grappig. Beleef het zelf! Profiteer nu!


Dagje Sauna Thermen Zuidwolde met 46% korting

Korting nog 4 dagen te gebruiken   |   8 mensen gingen u voor

Ervaar landelijke luxe in deze wellnessboerderij omgeven door een prachtige, rustieke tuin. Een plaats waar rust, intimiteit en gastvrijheid de boventoon voeren. Nu met 46% korting! Profiteer nu!


Korting Openluchtmuseum koop je tickets online

2215 mensen gingen u voor

Koop hier je tickets met korting online via de officiële website van het Openluchtmuseum. Profiteer nu!


Bezoek het Museon met €4,50 korting

34 mensen gingen u voor

Met deze unieke link profiteert u van een CJP pas voor slechts €15 en krijgt u direct €4,50 korting op de entree van het Museon en korting op 927 andere uitjes! Profiteer nu!


Bezoek Rijksmuseum Amsterdam met 50% korting

11 mensen gingen u voor

Met deze unieke link profiteert u van een CJP pas voor slechts €15 en krijgt u direct 50% korting op de entree van Rijksmuseum Amsterdam en korting op 927 andere uitjes! Profiteer nu!


Gratis ebook: Sprookjeswonderland: alles wat je moet weten!

1299 mensen gingen u voor

Download tijdelijk Gratis het ebook "Alles wat je moet weten voor een geslaagd dagje Sprookjeswonderland". Met o.a. tips, plattegrond, alle attracties en meer. Profiteer nu!


Met 2 euro korting naar het Aviodrome

440 mensen gingen u voor

Een dagje in de wolken? Kom naar de Aviodrome, het luchtvaartavontuur voor de hele familie! De Aviodrome, met een zeer grote collectie historische vliegtuigen, is een dynamisch luchtvaart-themapark en het gehele jaar geopend. Profiteer nu!


Bezoek Body Worlds: The Happiness Project met 15% korting

2 mensen gingen u voor

Aan het Damrak in Amsterdam wachten meer dan 180 menselijke preparaten op je. Volledige lichamen, individuele organen, orgaanconfiguraties en doorzichtige lichaamsdoorsneden in bijzondere posities geven een indrukwekkend inkijkje in het menselijk lijf. Bezoek het nu met 15% korting! Profiteer nu!


Een fout in onze informatie? Stuur ons aub de verbeterde informatie van Drents Museum   Indien u onjuiste gegevens ziet zouden wij het erg op prijs stellen wanneer u dit aan ons meldt .

 

Waar heb je zin in?

Kies een categorie

Meer uitjes als Drents Museum
in omgeving Assen