Coronel karten, klimpark of escape room - wat kies jij?

Coronel is een divers Adventure centrum waar veel verschillende dingen te doen zijn. En met regelmaat breiden ze nog uit met nieuwe leuke of spannende activiteiten. Zo is onlangs Coronel nog uitgebreid met een eigen Escape Room

 

Win 4 tickets voor Coronel!

Wij mogen 3 keer 4 oftewel 12 tickets weggeven voor Coronel Adventure en Karting. Vier tickets voor de Escape Room, vier tickets voor het Klimbos en vier tickets voor het karten. 

 

Meespelen? Bekijk snel deze video:

 

Wat moet je doen om direct mee te spelen?

Simpel! Bekijk hieronder wat jou het leukste lijkt om te doen, karten, klimmen of de escape room? Vertel ons in een reactie op dit artikel wat jou het leukste lijkt en waarom. Je speelt dan direct mee voor tickets van het avontuur dat jij gekozen hebt. 

 

Let op! 3x Meer kans maken!

Wil jij 3x zoveel kans maken op het winnen van de tickets of meespelen voor verschillende avonturen? Speel dan ook mee op onze Facebook en Instagram

 

Coronel Karten en Adventure kaartjes

 

Coronel Karten

Het meest bekend is Coronel Adventure misschien wel om de kartbaan. Niet gelijk natuurlijk als je nagaat dat de gebroeders Coronel zelf niet onbekend zijn in het racen. Door de jarenlange race ervaring van Tim en Tom Coronel weten zij natuurlijk als geen ander waar een goede kartbaan aan moet voldoen. Zo beschikt de baan over snelle en langzame bochten, een tunnel en een fly-over. Hierdoor is de kartbaan leuk en uitdagend. 

 

Coronel Karting racenCoronel Karting kinderen

 

Papa & Kids Karten

Bijna maandelijks kunnen papa en zoon of papa en dochter terecht bij Coronel voor het Papa & Kids karten. Buiten een fantastische tijd doorbrengen met één van de meest belangrijke personen in je leven leer je ook alle ins en outs van het karten. En na afloop krijgen alle kinderen een leuk aandenken mee naar huis.

 

Coronel Kids Karten

 

Coronel Klimmen

Ben jij een echte waaghals en niet bang van een beetje hoogte? Mooi! Dan is deze klimbaan echt wat voor jou. Het klimpark van Coronel bestaat uit 40 hindernissen tot wel 10 meter hoogte. Vooraf kun je kiezen uit 3 klim routes met verschillende hoogtes en moeilijkheidsgraad. Onderweg kom je o.a. langs zigzagbruggen, papegaaienbalken en liaansprongen. Het park is volledig overdekt dus het maakt niet uit of het regent of dat de zon schijnt. Het klimbos is zowel leuk voor kinderen als voor volwassenen. Welk parcours durf jij aan, de blauwe, rode of zelfs het zwarte parcour?

 

Coronel Adventure Klimmen hoog in de luchtCoronel Adventure klim tot het hoogste punt

 

Coronel Escape Room

Het nieuwste paradepaardje van Coronel Adventure is de Coronel Escape Room! Op dit moment heb je keuze uit de Trump Tower en de Dakar Challenge. Wat is een Escape Room? Voor een uitgebreide uitleg raad ik je zeker aan even hier te kijken “Uitleg: Wat is een Escape Room?”. Kort gezegd: jij en je vrienden/familie gaan samen een ruimte in, de deur gaat dicht en je hebt 60 minuten de tijd om te ontsnappen door het oplossen van puzzels. Hierbij is het erg belangrijk goed samen te werken en te communiceren met je teamgenoten.

 

Coronel Escaperoom Dakar ChallengeCoronel Escaperoom Dakar Challenge kaart

 

Escape Room: Trump Tower

Kom achter het ware verhaal van de Amerikaanse verkiezingen. Dit is een leuke en actuele escape room geschikt voor personen vanaf 16 jaar en te spelen met 2 tot 8 personen.

 

Escape Room: Dakar Challenge

Zand, stof en avontuur, dat is de Dakar Challenge Escape Room in drie woorden. Erg leuk en bijzonder is dat deze escape room met twee teams tegelijk gespeeld kan worden. Kun jij binnen 60 minuten uit de kamer ontsnappen, maar nog belangrijker kun je sneller dan het andere team uit de kamer ontsnappen?

 




Reacties op "Coronel karten, klimpark of escape room - wat kies jij?"

Helen van der Jagt schreef:

06-09-2017

Escape Room: Trump Tower Lijkt mij super leuk!
Ik en mijn vriendje hebben binnenkort 1 jaar verkering en het lijkt me een super leuk cadeau om hier naar toe te gaan samen. ^.^

yourka sourov schreef:

05-09-2017

na jaren kampen met hypemobiliteit, heb ik nu meer kracht kunnen opbouwen en mag weer mee doen..Daarom weel ik mee doen aan alle sorten uitdagingen en genieten met mijn vrienden. Karten lijk mij leuk echt scheuren en adrenaline.. lijk heel spannend..Yourka

Dien schreef:

04-09-2017

Coronel Karten lijkt mij geweldig leuk!

Joya Wils schreef:

04-09-2017

Mijn dochter Joya van 12 houdt van auto's en meerijden in de auto. Met haar vader Danny een paar kartrondjes racen zou heeel leuk spannend zijn. Onder het mom van : wie niet waagt..die niet wint een gooi naar karten.

Loes schreef:

04-09-2017

Ik zou graag kaarten willen winnen voor de "Escape Room".
Een uitdaging ga ik niet uit de weg en daarbij zou het ontzettend leuk zijn als ik met de familie dit mag aangaan. Kijken of de familie kan samenwerken en wij eruit kunnen "escapen".

Super leuke actie!

Pien schreef:

03-09-2017

Karten bij coronol is echt super leuk om te doen. Echt een aanrader! Ik ben alleen benieuwd of de escape room ook zo gaaf is. Ik zou deze graag eens proberen.

Ignatius schreef:

02-09-2017

Klimmen. Ik wil dat graag omdat 2 van mijn vier dochters dit al heel vaak aan me gevraagd hebben. Voor mijn kinderen dus 😃

Hartelijke groet,

Ignatius

Anja v.d. Meijden schreef:

01-09-2017

De kans op de kart-kaartjes is vrij klein als ik lees hoeveel mensen daarvoor kiezen, maar ik gok het er toch op! Ik ben een hele stoere oma die graag met de kleinkinderen een stoer uitje gaat doen...
Karten is namelijk 1 ding, maar karten op de kartbaan van Tim en Tom Coronel...da's nog veel stoerder! Thumbs up for "stoere oma" 👍👵🏻🏎

Joost schreef:

01-09-2017

Nog nazwetend van het ontcijferen van alle complottheorieën rond Trumps verkiezing, waren ik en mijn vrienden diep enthousiast over het feit dat Coronel het ware verhaal achter de Amerikaanse verkiezingen in huis heeft. Wij zouden dan ook graag Trump Tower betreden en de verkiezing eindelijk ontrafelen. Wie weet komen we er wel niet uit, en gaat het geheim mee met ons in de kist!

Manou schreef:

01-09-2017

Ik zou heel graag eens een escape room doen met wat vriendinnen. Het lijkt me een hele leuke ervaring en heel gezellig. Ook goed voor het teamwork.

Martina Keppels schreef:

31-08-2017

Ik zou heel graag het Escape Room avontuur willen winnen. Karten en klimmen, leuk voor mijn (al volwassen ) kinderen, maar niet voor mij (brokkenpiloot helaas...), dus daarom de Escape Room. Geweldig om dit samen met man en kids te gaan doen. Wij houden wel van een uitdaging!!!

Claudia Brand schreef:

31-08-2017

Goedendag,zou heel graag x willen karten

Groetjes

Claudia Brand

Linda Derkx schreef:

31-08-2017

Ik zou super graag eens een escape room willen ervaren! Dat lijkt me echt spannend en leuk om samen te puzzelen en de race tegen de klok aan te gaan :)

nanda schreef:

31-08-2017

karten, super lekker racen door de bochten met mijn vriend

Maaike schreef:

31-08-2017

ik werk op een leuke groep met pubers. Zij zouden het super tof vinden om een keer met z' n allen te gaan karten! Helaas hebben wij binnen de jeugdhulpverlening te maken met een beperkt budget voor dit soort activiteiten. Daarom bij dezen zouden wij heeeel graag de kaarten winnen!!

Rosmarijn van Kas schreef:

31-08-2017

Graag maak ik voor mijn zoontje en 3 vriendjes kans op de kaartjes om te komen karten. Wat een gave dag zal dat voor hen zijn.
Genieten en wedstrijdje racen indeling. 🤞🏻Fingers crossed

Jerrel Finsy schreef:

31-08-2017

Karten is een competitieve sport. Alle skills, mentaal fysiek en vernuft, dien je te gebruiken om hoog te scoren. Altijd een UITDAGING

Nirmala Oedjagirsing schreef:

31-08-2017

Ik zou graag willen gaan voor de prijs: coronel karten. Ik heb 3 zo en, en die zeggen tegen mij dat ik niet drift om hard te rijden. Ik heb zelf ook nooit gedaan, ik zou het wel een uitdaging vinden om dat doen

Jeroen schreef:

31-08-2017

Hi,

Vastzitten in pandorra's doos zonder ontsnappingsclausule. Samen diep gaan om de top te bereiken.

De escape room lijkt mij een fantastische ervaring.

Cheers,

Jeroen

Amelia schreef:

31-08-2017

Karten is iets wat ik nog nooit heb gedaan en het lijkt mij erg leuk! Ik heb zelf een auto en ik ben gek op rijden en snelheid. Mijn vriend kan wel eens competitief zijn, dus ben benieuwd of ik hem kan verslaan!!

Natascha schreef:

31-08-2017

Ik kies voor het karten, al vinden wij alles leuk. Een leuk teamuitje voor ons sportieve 35+ voetbal team

Ria Vegter schreef:

31-08-2017

karten heb ik nog nooit gedaan en daarom zou het me zo leuk lijken dat op mijn 57e nog eens te doen

TRINET schreef:

31-08-2017

Onze kleinzoon van 11 jaar is dol op autorace e.d.
Heel graag zou ik willen dat hij samen met zijn vader een kans krijgt om bij jullie te mogen Karten.
Dit zou 1 echt cadeautje voor hun zijn.

nelleke verhoef schreef:

31-08-2017

Hoi Tim,

ik Sjoerd (10 jaar) ben een enorme racefan en wil heeeel graag racen in 1 van jouw karts!!!

Dat is al heel lang een grote droom van mij en nu ben ik eindelijk lang genoeg ervoor

Albertine van Veldhuizen schreef:

31-08-2017

Mijn dochter Josephine (13) heeft sinds een maand of vier een vriendje...Bram.
(Voor het eerst "schoonmoeder" haha)
Vorige week heeft hij haar meegenomen naar de bioscoop...netjes thuisgebracht met z'n vader erbij.
Nu weet ik dat hij helemaal gek is op raceauto's, dus hoe leuk zou het zijn als ik ze naar jullie kan sturen...misschien wel met allebij de vaders...
Dan zou ik echt een goede beurt maken bij ze!
Ik ben liever niet zo'n prototype schoonmoeder, maar een hele toffe die kart-kaartjes bij Coronel voor ze wint!

alice schreef:

31-08-2017

heel graag karten, wat lijkt me dit gaaf

Nancy van Heck schreef:

30-08-2017

Ik zou graag kaarten willen winnen voor de escape room, ik hou namelijk erg veel van uitdagingen en geen enkele uitdaging en stres is mij te gek

Elma Meester schreef:

30-08-2017

Ik wil graag de vrije kaartjes aangezien ik overal van wil genieten en kan afstralen op mijn bunker list dat ik gekaart heb bij de gebroeders Coronel.

Max ter Haar schreef:

30-08-2017

Het lijkt mij hartstikke leuk om te komen karten bij jullie. De baan lijkt me erg uitdagend en die licht effecten vind ik echt super vet

Ronald Berendsen schreef:

30-08-2017

Wij zouden graag eens komen karten. Zo goed als max zal het niet worden maar ik wil mijn vrouw nog eens uitdagen! Zou geweldig zijn om hier kaartjes voor te winnen.

Leuke actie!

Marieke schreef:

30-08-2017

De escaperoom. Samen met mijn gezin quality time.
Na een week hard werken op school en op kantoor.

Weg met die eenpersoons telkefoonspelletjes en games.
De Escaperoom doe je samen!

...nu de kaartjes nog winnen...

Maike schreef:

30-08-2017

We zijn al een keer bij jullie gaan klimmen, en toen hebben we ook gegeten met uitzicht op de kartbaan! Dat was natuurlijk aanleiding om de volgende keer graag te willen karten!

Lianne Overeem schreef:

30-08-2017

Het lijkt me erg leuk om met mijn schoonzussen een keertje uit een escape room te ontsnappen, wij als 50 + houden wel van een uitdaging. Gelijk goed voor de familieband, samenwerken is al een uitdaging.

Willy schreef:

30-08-2017

Wij hebben vier energieke zonen die dol zijn op klimmen en klauteren en het helemaal geweldig zouden vinden als ze mochten klimmen!!

J.C.van der Velden schreef:

30-08-2017

Als 75 jarige is dit voor mij een geweldige uitdaging om te starten.

Bianca schreef:

30-08-2017

Ik zou graag kaartjes voor het karten willen winnen, dit omdat mijn dochter van 9 nu 1x gekart heeft en ze zo enthousiast was en ze dolgraag haar papa en broer wil inhalen want ze vindt dat ze geweldig kan racen!

Sjoukje werkman schreef:

30-08-2017

Hallo, heb een gezin met 2 zoons en een dochter..laatste was voor het eerst niet mee op vakantie en was erg jaloers dat we in Frankrijk gingen karten zonder haar. Zou grote verassing zijn als zij nu wel met broers en papa kan karten!! 😊

Vredeveld schreef:

30-08-2017

Ik zou graag met m'n kleinkinderen willen klimmen . Zij durfen dit wel aan , het lijkt mij een leuk dagje uit .

Petra schreef:

30-08-2017

Karten lijkt mij te gek. Veel snelheid dat lijkt mij super

Ciska schreef:

30-08-2017

Wat zou ik het leuk vinden om een keer te gaan karten, want dat is iets wat ik nog nooit gedaan hebt en het lijkt me wel heel spannend zo door de bochten te scheuren🏎

Nadine van Bruggen schreef:

30-08-2017

Mij lijkt de Escape Room heel leuk maar ook erg stressvol. Onze familie is heel goed in puzzels en raadsels op te lossen. Ik wil het altijd al een keer doen.

Roland schreef:

30-08-2017

Ik ben erg benieuwd naar de Escape Rooms. Het Karten en Klimmen heb ik al eens gedaan. Is geweldig hoor, daar niet van. Maar die escape room wil ik weleens meemaken met wat vrienden!

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.