Op deze plek kan je baden in wijn

Je letterlijk onderdompelen in wijn, dat klinkt te mooi om waar te zijn. Bij Thermae 2000 is het vanaf nu mogelijk. Met een glas wijn in de hand genieten van het Limburgse heuvelland, terwijl je helemaal tot rust komt. Een bijzondere samenwerking tussen Wijndomein St. Martinus en Thermae 2000 voor een unieke wellness beleving.


"Baden in wijn met uitzicht over het Limburgse Heuvellandschap"


In het bad worden rozenblaadjes en Calendula toegevoegd. Beiden hebben een kalmerende werking voor de huid. Zodra de bubbels uitgaan, kunt u genieten van een heerlijk glaasje wijn terwijl u uitkijkt over de prachtige Limburgse heuvels. Dit is wat ze noemen: Bourgondisch genieten! 


Eenmaal uit het bad, smeert u zich in met de BodyMilk van Thermae For Me. Dit is een hydraterende verzorging voor uw lichaam, die de huid elastisch en zacht maakt



Duurzaam en gezond

De baden worden gevuld met wijnpulp van de Monarch druif, die overblijft na het persen. En dat is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens gezond! De wijnpulp van de blauwe druif bevat namelijk restanten van resveratrol, een krachtig antioxidant dat de huid beschermt tegen vervuiling en de negatieve gevolgen van UV-straling. Daarnaast werkt dat stofje huid-verstevigend en rimpel-verminderend. Een win-win dus! 



Limburgse ondernemers

Bij Thermae 2000 werken ze graag samen met lokale Limburgse ondernemers. Eerder vertelde Bastiaan Klomp, algemeen directeur van Thermae 2000, al in een interview over lokale samenwerkingen en de ambitie om een wellness wijn-ervaring te ontwerpen. Trots zijn we, dat ze deze nieuwe lokale samenwerking aan het bedrijf toe mogen voegen.



Rust, juist nú 

Bastiaan Klomp over de nieuwe wijnbaden: “We streven altijd naar innovatie in het bieden van rust, juist nú, dus we zijn heel blij met deze samenwerking. Met het aanbod van deze ervaring voor onze de gasten, zetten we een nieuwe stap in duurzaamheid en de volgende stap in het toevoegen van luxe in ons resort..” Stan Beurskens, eigenaar van St. Martinus, haakt in: “We gebruiken de witte wijnpulp voor grappa’s en de rode pulp wordt verwerkt tot compost in de wijngaard, maar we zijn blij dat we dit mooie doel mogen toevoegen zodat we ook nog kunnen bijdragen aan een stuk ontspanning.”





Reacties op "Op deze plek kan je baden in wijn"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.