8 Landal vernieuwingen om je bezoek nog aangenamer te maken

Iedereen heeft op zijn tijd behoefte aan een ontspannende vakantie. Helaas is het zonnetje opzoeken buiten Nederland een stuk lastiger geworden vanwege het coronavirus. Reizen wordt afgeraden en door de maatregelen in sommige landen is het niet eens haalbaar. Gelukkig kunnen we altijd nog iets dichter bij huis kijken. De vakantieparken van Landal hebben namelijk nieuwe en vernieuwde faciliteiten om het verblijf van de vakantiegangers nog prettiger te maken. In dit blog zetten wij voor jou alle vernieuwingen op een rijtje.




De Lommerbergen

Beleef samen met het gezin een fantastisch avontuur in het gloednieuwe indoor speelparadijs. De kinderen kunnen lekker spelen op het avontureneiland of zwemmen in het subtropische zwemparadijs. Geniet van de bourgondische keukens. Een kopje koffie met een vlaaitje, een ijsje voor de kinderen en een gezonde lunch of een uitgebreid diner. Landal de Lommerbergen heeft een onwijs mooie omgeving met zijn ligging aan de Maas in Limburg. De 500 accommodaties samen met het bosrijke en heuvelachtige landschap maken dit vakantiepark tot één van de grotere vakantieparken van Landal.




Het Land van Bartje

De volgende op het lijstje is Het Land van Bartje, met een geheel vernieuwde boerderij waarvan de indoorspeelplaats drie keer groter is dan voorheen. Daarnaast hebben ze ook de BikeXperience vernieuwd waar je alles kan huren van geavanceerde mountainbikes tot e-bikes. Een dagje ponyrijden, wandelen, de historische hunebedden bezoeken of gewoon lekker winkelen. In Het Land van Bartje kan het allemaal. Er is hier genoeg te doen voor zowel jong als oud. Het overdekte zwembad wordt bij mooi weer omgetoverd tot één groot verwarmd openluchtzwembad. Dus je kan hier terecht bij alle weersomstandigheden.




Orveltermarke

Voor de echte avonturiers die ook de rust, cultuur en historie waarderen heeft Landal het vakantiepark Orveltermarke. Gelegen in de weidse natuur van Drenthe valt er meer dan genoeg te beleven. De kinderen kunnen zich uitleven op het Vernuverpad of het avontureneiland. Maak een wandeling over de bloeiende heidevelden en misschien kom je wel een echte Schotse Hooglander tegen. Bezoek het Museumdorp Orvelte, wat letterlijk aanvoelt als een reis door de tijd. Dit dorpje ligt op loopafstand van het park en is makkelijk te bereiken. Of verbeter je golfvaardigheden met een ontspannen dagje op de golfbaan.




Coldenhove

Midden op de Veluwe, ongeveer 30 kilometer van Arnhem ligt het vakantiepark Coldenhove. Dichter bij de natuur kan bijna niet! Maar ook hier zijn nog genoeg andere faciliteiten om gebruik van te maken. Een gezellig dagje bowlen, zwemmen in het overdekte zwembad, of spelen met de kids in het indoorspeelparadijs. Ook zijn er genoeg uitstapjes in de buurt te vinden zoals Burgers’ Zoo in Arnhem of de schaapskooi van Loenen. Even bijkomen in de beautysalon en de Brasserie van het vakantiepark. Het kan hier allemaal.




Landgoed 't Loo

Het landgoed ’t Loo is er zeker eentje om niet te vergeten. De algemene faciliteiten zijn namelijk allemaal gerenoveerd. Met een kinderboerderij, een bowlingbaan en een kinderspeelplaats is er voor iedereen wel iets te beleven. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de grote hoeveelheid faciliteiten die dit park te bieden heeft. Gewoon een dagje shoppen? No problem! De Park Plaza is volledig ingericht met winkels, restaurants en een volledig nieuwe indoorspeelplaats voor de kleintjes. Als je er een sportieve dag van wil maken, bezoek dan eens de tennisbanen of het overdekte zwembad.




Miggelenberg

Landal heeft ook het Avonturenhof vernieuwd van vakantiepark Miggelenberg. De kinderen kunnen hier oneindig veel speelplezier beleven. Laat ze lekker los gaan in het speellandschap met een spannend eiland of op de midgetgolfbaan. Probeer trouwens niet te schrikken als je één van de buurtbewoners uit het bos tegenkomt. Tijdens het verblijf in dit park is de kans hierop namelijk groot, want je bent hier één met de natuur.




Het Vennenbos

Ook de faciliteiten van Het Vennenbos zijn flink vernieuwd. Dit park is de ideale bestemming voor een heerlijke vakantie voor gezinnen met kinderen. Geniet van het subtropische zwemparadijs. Neem een verfrissende duik in het golfslagbad, glijd van de Wild Wave super slide met sterrenhemel en signal-lights en laat de kinderen lekker ravotten in het Kids Junglebad. Bezoek de Park Plaza voor een verkoelend drankje of gewoon om even te shoppen. Dit park heeft trouwens 523 accommodaties en is hiermee dus ook één van de grotere GreenParks van Landal. En als je nog genoeg tijd over hebt probeer dan ook nog even samen met het gezin de prachtige bossen, vennen en heidevelden in de omgeving te verkennen.




De Veluwse Hoevegaerde

Als laatste maar zeker niet als minste hebben we Landal De Veluwse Hoevegaerde. Het vernieuwde centrumgebouw is namelijk ook zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Naast de luxe accommodaties die dit vakantiepark te bieden heeft, biedt het ook een prachtig uitzicht op de visvijver van het park vanaf het terras. Is het vandaag lekker weer? Neem dan een heerlijke duik in het openluchtzwembad (verwarmd). Speel een gezellig potje tafeltennis of maak een prachtige wandeling/fietstocht door de bossen en heidevelden terwijl de kinderen zich uitleven met het Fun & Entertainment programma van Landal Heihaas. Kortom, een heerlijke vakantie!




55 Landal Vakantieparken

Buiten de bovengenoemde acht vakantieparken blijft Landal al zijn parken vernieuwen en uitbreiden. Daarom hebben wij alle Landal vakantieparken in Nederland netjes op een rij gezet. Ook houden we hier bij of er nog aantrekkelijke kortingen zijn.




Reacties op "8 Landal vernieuwingen om je bezoek nog aangenamer te maken"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.