Bajes Break Out Venlo

De Bajes Break Out Venlo is vernieuwd! De Escape Room is compleet verbouwd met nieuwe puzzels, een nieuw mysterie en aan jullie de taak om te ontsnappen én te winnen. Het competitie-element (2 teams van max. 10 personen tegen elkaar) maakt het extra Tof!

 

Na een heftige nacht worden jullie wakker in de wachtruimte van de medische afdeling in de Bajes voor medisch onderzoek. De medische ruimtes zijn identiek: beide groepen spelen dus hetzelfde spel. De Escape Rooms liggen naast elkaar en zijn gescheiden door een gevangenismuur. De geruchten doen de ronde dat het medisch team van de Bajes zich schuldig maakt aan orgaanhandel, maar wat dat met de gevangen te maken heeft…? Jullie hebben 60 min. de tijd om uit de bajes te ontsnappen. Behendigheid, kennis, teambuilding en samenwerking, het komt allemaal voorbij bij de Bekkerie in Venlo (Boekend).

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

10-20 personen €15,- p.p.

21-40 personen €14,- p.p. (2 groepen)

41 personen of meer op aanvraag (3 groepen)


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Bajes Break Out Venlo

Hoeveel sterren geef jij Bajes Break Out Venlo?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren hoeft niet moeilijk te zijn. Hier zijn tips voor de leukste dagjes weg voor jou en je team!

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Bajes Break Out Venlo te melden