Generaal Maczek Museum

Vanaf 10 januari 2015 zijn de expositieruimten van het Generaal Maczek Museum wegens verhuizing voor onbepaalde tijd gesloten. De expositieruimten zijn weliswaar gesloten, maar achter de schermen gebeurt nog steeds heel veel. Zo blijven wij op verzoek lezingen op locatie verzorgen en is de bibliotheek van het Generaal Maczek Museum tijdelijk naar het Stadsarchief Breda verhuisd.


Dit museum is gewijd aan de dappere mannen en vrouwen van de 1e Poolse Pantserdivisie, die in 1944 en 1945 onder aanvoering van Generaal Stanisław Maczek belangrijke delen van ons land van de Duitse bezetting en onderdrukking hebben bevrijd. Deze Poolse militairen brachten ons de vrijheid en gaven ons de kans om ons land weer op te bouwen. Helaas waren onze bevrijders niet in staat hun eigen vaderland Polen te bevrijden en moesten zij accepteren dat hun land nog 50 jaar werd onderdrukt.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Generaal Maczek Museum

Hoeveel sterren geef jij Generaal Maczek Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Generaal Maczek Museum te melden