Recreatieboerderij Johan en Caroline

Op zoek naar een lekker dagje uit op een recreatieboerderij met de (klein)kinderen? En wil je zelf relaxen, genieten van de omgeving of bij kunnen kletsen terwijl de kinderen spelen? Kom genieten bij Recreatieboerderij Johan en Caroline. Ze staan garant voor uren speelplezier voor kinderen tussen de 0 en 10 jaar!




Op de recreatieboerderij kun je ravotten en spelen in de grote speeltuin. Lekker klimmen, glijden, schommelen, wiebelen, graven en bouwen in het zand en springen op het grote overdekte springkussen. Om het speelplezier compleet te maken zijn er vele fietsjes, grote mammoetskelters, voetballen en natuurlijk de grote trampoline. En is het weer wat minder, dan kunnen de kids springen op het mega overdekte springkussen. Dit alles bevindt zich op een afgesloten terrein zodat de kinderen niet de weg op kunnen. Ook ontmoet je bij de speeltuin allerlei lieve boerderijdieren. Grote kans dat een paar nieuwsgierige kippen, vriendelijke schapen of konijnen je begroeten. En één keer per dag kun je de boer(in) helpen met het voeren van de dieren. Geniet zelf op het terras of doe nog wat boodschappen in de complete boerderijwinkel, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin!


Terwijl de kinderen spelen, genieten jullie op het terras van een drankje en wat lekkers. En is het wat frisser ook dan kun je lekker buiten zitten. Ze steken de gaskachels aan en met een plaid erbij blijf je lekker warm. Het gehele jaar door kun je bij ze terecht voor koffie, thee en wat lekkers. Natuurlijk huisgemaakt! Maar ook voor een heerlijke lunch, een lekker (speciaal)biertje of glaasje wijn met een hapje ben je bij ze aan het juiste adres.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag van 12:00 tot 18:00 uur

Dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree €2,50 p.p.
Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Recreatieboerderij Johan en Caroline

Hoeveel sterren geef jij Recreatieboerderij Johan en Caroline?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Recreatieboerderij Johan en Caroline te melden