Agenda Boerderij De Boerinn

Halloween op de Boerderij

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Tijdens de herfstvakantie hebben we twee leuke middagactiviteiten voor jullie in petto!

 

Op woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 oktober kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar terecht op de boerderij! Of je nu met je ouders komt, of met de hele BSO. Er is genoeg te doen. Er starten om het anderhalf uur namelijk verschillende spookrondes. Doen jullie gezellig mee?

 

Voor de kinderen van 4 tot en met 7 jaar wordt er een leuke spooktocht georganiseerd. Samen met een Boerinner gaat de groep op pad om de vermiste spookjes te vinden. We gaan langs alle dieren in de hoop op aanwijzingen. Tijdens de zoektocht worden er spelletjes gespeeld zoals: spinnenwebparcours, pompoenrace, vleermuizenbaan, mummie bowlen en ring werpen.

 

Voor de iets oudere groep (8 tot en met 12 jaar) wordt er levend kwartetten en spookmastermind gespeeld! De verschillende spellen gaan om samenwerking, goed zoeken en natuurlijk wat kleine spelletjes. De teams moeten achter de juiste combinatie zien te komen door de verschillende kleuren te verzamelen en op de goede volgorde te leggen. De ouders en begeleiders van de BSO’s zijn natuurlijk vrij om gezellig mee te doen of te komen kijken.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Boerderij De Boerinn te melden