Angstfabriek Eindhoven

Dit evenement is te bezoeken van:
21-08-2019 t/m 18-10-2019

 

Helaas Angstfabriek Eindhoven is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Eindhoven en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Angstfabriek Eindhoven.


Bekijk ook:


Ga undercover in een fake fear factory! De Angstfabriek is een theatrale ervaring waarbij het publiek in kleine groepjes door verschillende interactieve ruimtes van een (nep)fabriek wordt geleid en op bijzondere wijze undercover gaat in de wereld van de angsteconomie.


De Angstfabriek is een fictieve plek waar technieken om ons bang te maken en producten die ons veiliger laten voelen worden ontwikkeld, getest en geperfectioneerd. Van (nep)nieuwsberichten tot onconventionele veiligheidsgadgets, deze fake fear factory speelt handig in op onze maatschappelijke angsten voor terreur en klimaatverandering. Het publiek krijgt nu de kans om een ‘kijkje achter de schermen’ te nemen bij deze angstproducent, want De Angstfabriek kent geen geheimen. Of toch wel?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

De angstfabriek is van 21 augustus t/m 18 oktober a.s. op donderdag- en vrijdagavond en zaterdagmiddag.


Tijdens de Dutch Design Week (zaterdag 19 t/m zondag 27 oktober) blijft De Angstfabriek dagelijks open voor DDW-bezoekers


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tickets vanaf €10,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Angstfabriek Eindhoven

Hoeveel sterren geef jij Angstfabriek Eindhoven?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Angstfabriek Eindhoven te melden