Meppel Speeltuinen


Ballorig Meppel

Bij Ballorig Meppel zijn er heel veel leuke dingen te doen! Je kunt er springen op de mega trampoline, uitrazen in de toffe voetbalkooi en klimmen op de reusachtige klimrekken. Voor de allerkleinsten is er een speciaal peutergedeelte en er is gratis wifi voor de ouders. Door de ruime en overzichtelijke opzet is het leuk, maar vooral ook veilig.   Bekijk ook: 7 Redenen om een Ballorig speeltuin te bezoeken

Dinoland

In Dinoland Zwolle kunnen kinderen tussen de 2 en 14 jaar oud leren, ontdekken en spelen tussen de dino's. Er is zowel binnen als buiten van alles te beleven. Dus ook met regen kun je je bij Dinoland prima vermaken!   Test je kennis met de Dino-speurtocht en ontdek alle dinosaurussen die verspreid staan over het park. Speel in de overdekte speelhal vol met speeltoestellen en interactieve games, eet een hapje in het restaurant, graaf een dinoskelet uit, ga op onderzoek uit in het Paleolab, beklim het klimparcours, speel een potje minigolf of leef je uit in de speeltuin!   Bekijk ook: Wat valt er te beleven in Dinoland binnen Wat valt er te beleden in Dinoland buiten

Speelboerderij De Drentse Koe

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold is een binnen- en buitenspeeltuin met een ‘boerderijthema’. Bij De Drentse Koe ontvangen ze veel gezinnen, dagjesmensen, familiefeestjes, kinderfeestjes en schoolreisjes op despeelboerderij. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen met een ‘boerengevoel’.   Binnen en buitenspeeltuin in Drenthe Het buitenterrein biedt diverse speeltoestellen, springkussens, traptrekkers, mammoet skelters, grote zand/waterbak, kabelbaan en een dierenweide met konijnen, geiten, ezels, pony’s en kippen. In de verwarmde speelschuur bevindt zich o.a. een discodansmat, unieke speelmanege, bouwzolder, klim- en glijtoren en glow in the dark benedenverdieping met o.a. Pannavoetbal en Oud Hollandse spelen.   Kortom: zowel buiten als binnen is er volop vermaak voor een hele dag plezier bij mooi en minder mooi weer. De Drentse Koe is een veelzijdige, overzichtelijke en veilige locatie, geschikt voor kinderen t/m ongeveer groep 6.

Kabouterbos

Het grootste deel van de expositie in het bezoekerscentrum is gewijd aan het verhaal van de Veluwe: over de onstaansgeschiedenis, het landschap, de verschillende soorten natuur. Ook is er een plek ingeruimd voor de vogels uit het nabijgelegen randmeergebied. Voor kinderen is er een kabouterhut waar ze de geheime wereld van de boskabouters kunnen ontdekken. Bij het bezoekerscentrum start een wandelroute die aansluit bij diverse andere routes in het omliggende bosgebied. Voor kinderen is er een speciale kabouterroute. Verder vindt u buiten op het Veluwetransferium een 30 meter hoge uitkijktoren en speeltoestellen.   Lees de recensies van eerdere bezoekers en bekijk de foto's van Kabouterbos Nunspeet. Heb jij nog een leuke foto van het Kabouterbos? Stuur hem naar ons op!

Ballorig Wijhe

Ballorig Wijhe is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer... Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Schijnt de zon?! Leef je dan uit in de buitenspeeltuin. Weer of geen weer, het is bij Ballorig Wijhe altijd feest!   Bekijk ook: 7 Redenen om een Ballorig speeltuin te bezoeken

Kabouterland

In het hart van het Drentse dorpje Exloo ligt Kabouterland. Een leuke dag uit vol met kabouters, trollen, dieren en volop speelgelegenheid in diverse speeltuinen zowel binnen als buiten. Ga jij mee op avontuur? Dolend door een geheimzinnig konijnenhol kun je de kabouters van dichtbij bespieden. Maak een spannende tocht door de trollengrot, loop via een overdekt wandelpad langs bijzondere planten en leuke kleine exotische dieren naar de raadselachtige kasteelruïne.

AANBEVOLEN

Zippa Zebra

Jullie avontuur kan beginnen, in een van de mooiste indoor speelparadijs van Nederland! Vermaak je in de luchtkussens, ballenbaden, glijbanen, tokkelbanen, slingertouwen, apenkooi, klimtoestellen en in de schietkooi. Race op het fietscircuit of op het scootercircuit, spring op de trampolines, ravot in de peuterhoek, dans in de disco en griezel in het spookhuis.   Het speelparadijs is een echte jungle met planten, camouflagenetten, bananenbomen, knuffelbeesten, ga zo maar door. De jungle is onlangs uitgebreid met een dubbele rodelbaan van 15 meter lang waar je met een sleetje af kunnen zoefen. Ook hebben ze nog een klimwand voor de wat oudere kinderen, een voetbalkooi en de peuterhoek, deze is vergroot met een Mega Lego bouwhoek.

Speelpark Dol-Fijn

Nog geen beoordeling

Ben je op zoek naar een plek waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken? Een speelparadijs voor alle leeftijden? Een ruimte waar je heerlijk kunt zitten terwijl je de kids toch goed in de gaten kunt houden? Kom dan naar het binnenspeelparadijs DOL-FIJN. De overdekte speeltuin is geschikt voor kinderen van 1 tot 12 jaar.   DOL-FIJN heeft verschillende klim- en klautertoestellen, een grote glijbaan en reuze trampoline! Terwijl je geniet van het gelach en gejuich van je spelende kinderen, kun je plaats nemen op één van de zitjes van DOL-FIJN. Uiteraard kun je daar een kop koffie drinken of iets te eten bestellen. En de kinderen? Die zullen tussen het spelen door smullen van ranja en overheerlijke frietjes!

Ballorig Hattem Kinderspeelparadijs

Nog geen beoordeling

Bij Ballorig Hattem zijn er heel veel leuke dingen te doen! Je kunt er springen op de mega trampoline, crossen op het autocircuit en lekker dansen op het grote podium. Voor de allerkleinsten is er een speciaal peutergedeelte en er is gratis wifi voor de ouders. Door de ruime en overzichtelijke opzet is het leuk, maar vooral ook veilig.

Speelboerderij De Flierefluiter

Nog geen beoordeling

Speel- en recreatieboerderij De Flierefluiter is het ideale uitje voor het hele gezin. Doordat ze zowel een buitenspeeltuin als een binnenspeeltuin hebben, is De Flierefluiter geschikt voor mooi weer en slecht weer! Ook zijn ze nu zowel in de winter als in de zomer open, dus het hele jaar is er vertier voor het hele gezin. U kunt Speel- en recreatieboerderij De Flierefluiter bezoeken voor een dagje uit, een schoolreisje, een kinderfeestje maar uiteraard ook voor een familiefeest of een kampeervakantie!

Ballorig Emmen

Nog geen beoordeling

Indoor speelparadijs Ballorig Emmen is ideaal voor een leuk dagje uit met kinderen t/m 12 jaar. Bij Ballorig kun je altijd lekker binnen spelen en elke vestiging is uniek! Voor de allerkleinsten is er bij onze indoor speeltuin een speciaal peutergedeelte en voor de ouders hebben we gratis Wi-Fi. Bij overdekte speelparadijs Ballorig Emmen kun je ook terecht voor de leukste verjaardagsfeestjes!   Bekijk ook: 7 Redenen om een Ballorig te bezoeken

Aqua Jungle

Nog geen beoordeling

Op familiecamping De belten is voor ieder wat wils op het gebied van waterfun. Voor de allerkleinsten onder ons is er volop vermaak in ode avontuurlijke binnenwaterspeeltuin. Kids kunnen van diverse glijbanen glijden of spelen met een stoer waterkanon. Daarnaast heeft de binnenwaterspeeltuin verschillende grappige dieren die water spuiten. Naast de binnenwaterspeeltuin bevindt zich een extra zwembad. In dit zwembad kunt u lekker rustig zwemmen of gewoon een beetje ronddobberen.   Verwarmd buitenzwembad Op een mooie zomerdag kunt u lekker zwemmen in het (verwarmde) buitenzwembad. Het zwembad is voorzien van een bruisbank waarin u even heerlijk tot rust kunt komen. Daarnaast heeft het buitenzwembad een stroomversnelling. Zittend in de bruisbank kunt u alle kids voorbij zien drijven. Geheel nieuw dit seizoen is de grote spectaculaire glijbaan van 26 meter! Ook aan de allerkleinsten is gedacht, er is een apart peuter- / kleuterbad waar de kleintjes lekker in het water kunnen spelen.

De Speulhoeve

Nog geen beoordeling

De Speulhoeve is een onderdeel van Attractieverhuur van Aperlo. Wat 10 jaar terug begon met de verhuur van 1 springkussen is anno 2014 uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf wat u alles kan aanbieden op het gebied van Attractieverhuur. Vanuit dit bedrijf kregen ze steeds te horen dat er zo weinig te doen was voor kleine kinderen in de gemeente Elburg.   Hieruit is het idee geboren om een vaste locatie te realiseren in Elburg voor een indoor speeltuin. En die locatie is er nu : De Speulhoeve!   Momenteel wordt er druk gewerkt om die locatie geschikt te maken voor een indoor speeltuin.