Openluchtzwembad De Dompelaar

De Dompelaar is gelegen in het buitengebied van Groot-Ammers, tussen de zomer- en winterdijk in. De afstand tot het centrum van Groot-Ammers is ongeveer 1,5 kilometer, waardoor je van alle rust kunt genieten.Voor de kleintjes hebben we een mooi peuterbad, met een geweldig speelhuisje in het water. De diepte van dit bad loopt van 20 centimeter naar 40 centimeter.


Er is een Instructiebad met een maximale diepte van 90 centimeter uiterst geschikt voor jonge kinderen. Het ondiepste gedeelte is 40 centimeter. Ze hebben een wedstrijdbad waar Iedereen met een A-diploma van harte welkom is en kan genieten van de lange glijbaan (13 meter) en de 1 meter hoge duikplank. Deze zijn tijdens het Vrijzwemmen, om de beurt open. Het bad bestaat uit 6 banen van 25 meter lang. Het ondiepste gedeelte is 110 centimeter en het diepste gedeelte is 220 centimeter.


De eerste ligweide is gelegen in de buurt van de kassa en ligt compleet in de schaduw van de bomen. Op deze ligweide staan wipkippen en een klimrek. De tweede ligweide is gelegen bij het diepe bad en ligt geheel in de zon. Op deze ligweide is een volleybalnet aanwezig. Als je heerlijk aan het genieten bent en trek hebt in wat eten of drinken beschikken wij over een klein winkeltje. Hier verkopen we o.a. diverse dranken, snoep, ijs en chips.

 

Prijzen

Los bad €4,90,-



Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Openluchtzwembad De Dompelaar

Hoeveel sterren geef jij Openluchtzwembad De Dompelaar?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Openluchtzwembad De Dompelaar te melden