Beatles Museum Alkmaar

Jong of oud, wie kent de Beatles niet? John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr: stuk voor stuk enorme namen in de muziekwereld. Aan de rand van het oude centrum van Alkmaar ligt het Beatles Museum Alkmaar. In dit museum vind je de grootste privécollectie over de populaire groep uit de jaren ’60-70 The Beatles.

 

In een gigantische vleugel van de “Noorder Acrade” vind je verspreid over een ruimte van 1530m² een uitstalling van unieke items van de Fab Four uit Liverpool. Geen enkel Beatlesmuseum kan wedijveren met de items die hier zijn tentoongesteld. Eenenveertig jaar verzamelen, diverse keren opnieuw beginnen en dan je droom waar zien worden. Dat is wat je kan zien in dit bijzondere museum.

 



Je kunt genieten van bijzondere geluids- en beeldopnamen in de speciale daarvoor ingerichte ruimte. Je kunt jezelf laten fotograferen op Abbey Road of voor de enorme uitgave van de Sgt.Pepper albumhoes. Er is een mogelijkheid voor rondleidingen en er zijn diverse thematentoonstellingen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 11:00 tot 16:30 uur

Zondag van 12:00 tot 16:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Toegangsprijs €10,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Beatles Museum Alkmaar

Hoeveel sterren geef jij Beatles Museum Alkmaar?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Mis deze activiteiten niet tijdens de Nationale Museumweek 2022

Mis deze activiteiten niet tijdens de Nationale Museumweek 2022

De Nationale Museumweek is dit jaar van 4 t/m 10 april. Het perfecte moment om met de hele familie weer is een museum te bezoeken dus. Op zoek naar een leuk museum? Bekijk dan dit blog!

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Beatles Museum Alkmaar te melden