Strand Bloemendaal

In de nabijheid van Haarlem bevindt zich het geliefde Bloemendaal aan Zee, een populaire badplaats met smalle zandstranden en levendige beachclubs die vaak worden gesponsord door radiostations zoals Radio 538. De zomers hier zijn gevuld met een sfeervolle en aangename ambiance. Wat het strand van Bloemendaal aan Zee zo ontspannen maakt, is dat de strandtenten ook muziek draaien op hun terrassen, iets wat bijvoorbeeld in Zandvoort niet is toegestaan. Naast genieten van de zon kun je hier heerlijk uitwaaien, zwemmen en verschillende sporten beoefenen. Bovendien kun je prachtige wandelingen maken naar Zandvoort en fietsen door de duinen of naar nabijgelegen dorpen zoals Bloemendaal en Overveen.


Boedha

 

Openingstijden

Altijd geopend


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Gratis entree


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Strand Bloemendaal

Hoeveel sterren geef jij Strand Bloemendaal?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

6 Stranden in Nederland die je gezien moet hebben

6 Stranden in Nederland die je gezien moet hebben

Of je nu houdt van languit liggen bakken in de zon, van fietsen door de duinen, een flinke strandwandeling of van uitwaaien langs de zee, op deze 6 stranden is altijd wat leuks voor je te doen.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Strand Bloemendaal te melden