De Bazaar Beverwijk

Shop, eet & laat je verrassen! De Bazaar, een kleurrijke combinatie van 100.000 m2 outlets, winkels, kramen en food stands. Je vindt een grote diversiteit aan producten uit de hele wereld. Meer dan 50 culturen zijn hier vertegenwoordigd. Een inspirerende omgeving die je moet ervaren!

 

Geweldig shoppen

Coole gadgets, sneakers, fashion, woon- & interieurartikelen, telefoonreparatie & -accessoires, beauty specialisten en entertainment voor de kids. Je vindt het allemaal op De Bazaar.  

 

Bazaar Food Hal

In een Midden-Oosterse sfeer maak je een culinaire wereldreis. Er zijn 17 food stands die traditioneel, vers gemaakt eten aanbieden. En tegen zeer betaalbare prijzen.

 

Food Markt

Je waant midden in een Marokkaanse Souk. Geweldige geuren, kleuren en geluiden zorgen ervoor dat al je zintuigen geprikkeld worden. Olijven, fruit, groente, gevulde wijnbladeren, kruiden en nog veel meer vind je hier. De verkopers laten je graag proeven!  

 

Goudsouk

Vind 22 juweliers in een bijzondere ambiance. Een van Europa’s belangrijkste handelsplaatsen voor goud, waar je hoogwaardige kwaliteit goud kunt kopen. Ook kun je hier je sieraden laten repareren of zelfs je eigen ontwerp laten maken.

 

Openingstijden

Op vrijdag is de Versmarkt open vanaf 12:00 uur

Zaterdag en zondag is alles open vanaf 10:00 uur

De meeste winkels sluiten rond 18:00 uur. Horeca sluit om 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Gratis toegankelijk


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over De Bazaar Beverwijk

Hoeveel sterren geef jij De Bazaar Beverwijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van De Bazaar Beverwijk te melden