Raderstoomboot De Majesteit

Aan boord maak je deel uit van een fascinerend schouwspel. Niet minder dan 750 paardenkrachten van de antieke stoommachine zorgen voor de geruisloze aandrijving van de reusachtige, beweegbare schoepenraderen. Of het nu gaat om een swingend bedrijfsfeest, een zakelijk evenement met impact, een themafeest of een Showboat Party (op basis van open inschrijving), alles wordt aan boord tot in de puntjes verzorgd.

 

Raderstoomboot De Majesteit is exclusief te reserveren voor een besloten evenement op maat. Of het nu gaat om een swingend feest, een stijlvol congresdiner of een zakelijk evenement met impact, aan boord zijn alle faciliteiten aanwezig om dit mogelijk te maken. Voor langere huurtijden of vaarten vanuit andere plaatsen dan de thuishaven Rotterdam zijn de prijzen op aanvraag. Er wordt van uitgegaan dat je tijdens je verblijf aan boord gebruik zult maken van de culinaire suggesties van de chef-kok.

 

De Majesteit beschikt over meerdere sfeervolle salons op een hoofddek en bovendek. Achtereenvolgens zijn er het hoofddek, dat is onderverdeeld in: de Prinsessensalon (116 personen), de Veranda (28 personen), de Pianolasalon (84 personen). Bovendek: de Rotterdamsalon (90 personen), de Palmensalon (67 personen) en de Kapiteinsalon (78 personen).

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Raderstoomboot De Majesteit

Hoeveel sterren geef jij Raderstoomboot De Majesteit?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Raderstoomboot De Majesteit te melden