Vakantiepark Witterzomer

Vakantiepark Witterzomer ligt in hartje Drenthe op slechts 10 minuten van Assen. De groene, bosrijke en afwisselende natuur biedt vele mogelijkheden tot activiteiten; fietstochten en wandelingen welke u langs groenlanden, heidevelden en pittoreske dorpjes leiden. Ook zijn er mogelijkheden om actief en avontuurlijk bezig te zijn. Een dagje uit naar bijvoorbeeld WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, een speeltuin of het klimbos in Grolloo. De steden Assen, Emmen en Groningen liggen centraal van het park en zijn ook zeker een bezoek waard. Uiteraard heeft u toegang tot wifi. Tegen betaling heeft u op het terrein internettoegang, ook in de accommodaties en meeste kampeervelden.




Kamperen

Op de camping van Witterzomer kunt u kamperen op de ruime kampeerplaatsen met uw eigen tent of caravan. Kies uit een plekje 'puur natuur' of kom luxe kamperen waar u beschikking heeft tot een eigen privé sanitair. Afhankelijk van welke kampeerplaats u kiest, hebben ze een oppervlakte van 100 tot 120 m2 en ze zijn voorzien van 6 of 10 ampère stroom, centraal waterpunt of eigen wateraansluiting en CAI aansluiting. 




Verhuur

Vakantiepark Witterzomer biedt een ruim aanbod aan comfortabele accommodaties in Drenthe. U kunt een keuze maken uit een vakantiehuis, chalet, lodge, trekkershut of hotelkamer. Voor grote groepen hebben wij ideale groepsaccommodaties tot 26 personen. Voor een combinatie tussen een accommodatie en kamperen bieden wij de huurtent voor 4-t personen of camphome voor 5 personen. Er is voor ieder wat wils.




Faciliteiten

Zwemvijver met zandstrand, bowlingbaan, buitenzwembad met glijbaan, fietscrossbaan, visvijver, tennisbaan, binnen- en buitenspeeltuin, midgetgolfbaan, kerkdiensten, wasserette, recreatieprogramma, brasserie de bosuil, avonturenpad, snackbar de rappehap, fiets- en skelterverhuur, supermarkt

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Vakantiepark Witterzomer

Hoeveel sterren geef jij Vakantiepark Witterzomer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Vakantiepark Witterzomer te melden