Recensies Rivièrabad

Gemiddelde

2.3 van 5 sterren / 8 recensies
Pagina 1 van 2

Yolanda schreef:

08-05-2023

"Druk en smerig"

Afgelopen zondag zijn wij na lange tijd weer eens geweest met onze 2 jonge kinderen (4 en 6 jaar).
De bubbelbaden en het peuter deel waren gesloten. Dit werd netjes gemeld.
Het is een groot zwembad met 2 leuke grote glijbanen en en een mooi peuter gedeelte. Er lag een luchtkussen in het wedstrijdbad. Heel leuk. Warme douche om achteraf nog even af te spoelen.

Wat er niet werd gemeld is dat het binnen al echt te druk was. Wij kwamen rond 2 uur. Ik heb liever dat er nee gezegd word aan de balie i.v m. drukte dan dat je je kont niet kan keren en constant geschopt word door zwemmende pubers die terecht proberen plezier hebben.

Daarnaast was het echt te smerig. In het familie kleedhokje lagen meerdere gebruikte zwemluiers op de grond en op het bankje, karton van zwembandjes en duikbrillen, uitgekauwde en uitgespuugde broodjes en stukjes frikadel over de gehele vloer in het hokje en heel veel haar in verschillende kleuren.
Op plaatsen waar je niet met schoenen mag komen stonden allemaal schoen afdrukken van modder.

Bij de horeca in het zwembad een broodjes frikadel en wat te drinken gehaald. Je bent veel geld kwijt voor matige kwaliteit.
Vervolgens kan je nergens zitten omdat alle stoeltjes en tafels bezet gehouden worden door handdoeken zonder de eigenaar hierbij.
Dus dan maar weer zelf natte handdoeken weghalen van de stoelen zodat je met je gezin even kan zitten om te eten.

Personeel deed hun best om toezicht te houden, spraken geregeld mensen aan op vervelend gedrag bij de glijbanen. Maar aan overmatig gebruik van handdoeken op stoelen en überhaupt schoonmaken word niet gedaan.

Helaas een mooi zwembad die door verkeerde keuzes en te weinig goed aansturing helemaal naar de klote gaat.

Wij komen ieder geval (voorlopig) niet meer.


E. schreef:

03-01-2023

"Net zwembad"

Zwembad is er flink op vooruit gegaan. Fijn personeel en veel schoner. Alle recensies van hier boven kan ik mij niet in vinden.


Josien schreef:

25-10-2022

"Redelijk"

Jammer dit het personeel had veel lol met elkaar en druk met de harde muziek. En schoon was het niet, al een uur na opening toen ik kwam chips haren en bladeren aanwezig in bad en terras...


Eef schreef:

24-10-2022

"Alles is kapot en vies"

Mensen ga d'r alsjeblieft niet heen alles is kapot en vies daar de douches koud en de zwembaden ook koud en er zit legionella bahhhhh


Esster schreef:

10-06-2022

"Zeer slecht zwembad!!"

Sinds de overname van Sportfondsen zeer onvriendelijk personeel. Vooral de dame van de Receptie goocheld maar wat als het gaat om de betalingen, weet niet waar ze mee bezig is, voor je het weet betaal je alles dubbel. Mijn kinderen zaten ruim een jaar op zwemles en er is totaal geen structuur meer. Zwemdocent schreeuwt tegen de kinderen. Daarbij is het er vuil en vies. Ouders mogen gewoon met schoenen hun kinderen afzetten dus in de winter overal modder waar kids met hun blote voetjes doorheen moeten lopen. Al met al geen sterren waardig! Zou nooit meer mijn keuze laten vallen op Rivierabad!


B schreef:

30-04-2022

"Beter sluiten. Vies,duur en omhooggevallen!"

Niks is goed daar. Camera's boven kleedhokjes,overal mieren binnen. Bezoekers die zwemmen in normale kleding (t-shirts ,sokken,nachtjapon) jonge tiener meisjes in strings. Kleine kinderen die geen ruimte hebben om te zwemmen door de verdrukking van de drukte. Pronken met overige baden die nooit open zijn. Al om al, kan je beter naar Schiedam of Ridderkerk gaan. Restaurant is hier ook duur. Macdonald is goedkoper


Volgende pagina  

  Terug naar Rivièrabad


Klik hier om onjuiste gegevens van Rivièrabad te melden