Wat leuk dat je met ons wilt samenwerken!

 

We waarderen het enorm dat je interesse hebt om met ons samen te werken. Wij bieden de uitjes vermeld op onze website een ruim aanbod aan opties, zowel betaald als gratis. En omdat onze website volledige responsive is profiteert u op zowel desktop, tablet als op een mobiel van de voordelen.

 

Afgelopen jaar is fijnuit.nl verdubbeld in gebruikers en met een bereik van bijna een miljoen bezoekers in 2016 zijn wij één van de grootste dagjes uit websites van Nederland. Kortom, de website waar je op aanwezig wilt zijn met jouw dagje uit!

 

Spelen in het Speelgoedmuseum

 

Uw uitje op Fijnuit.nl

Staat uw uitje nog niet op onze website? Geen probleem, wij maken graag van alle uitjes in Nederland die voldoen aan onze voorwaarden gratis vermelding. Of het nu om een kleine kinderboerderij of om een groot attractiepark gaat. Via onze speciale pagina kan u zelf makkelijk en snel uw uitje kosteloos toevoegen. Eèn van onze medewerkers zal vervolgens uw vermelding zo spoedig mogelijk behandelen en nader contact met u opnemen voor aanvullende informatie, foto's en video's. Meestal is dit binnen een werkweek. De vermelding inclusief alle extra content als foto's en video's plaatsen wij graag en kosteloos voor u.

 

 

Klimmen en klauteren in het Monkeybos

 

Uw vermelding aanpassen

Staat uw uitje al op onze website maar ontbreekt nog de nodige informatie of heeft de vermelding achterhaalde informatie? Geen probleem. Neemt u gerust per e-mail (info@fijnuit.nl) contact met ons op en sluit in de mail de gewenste informatie bij. Denk hierbij aan foto's, video's en algemene informatie. Wij zullen uw vermelding vervolgens zo spoedig mogelijk en volledig kosteloos bijwerken.

 

Informeer naar de interessante opties om met ons samen te werken

 

Haal alles uit uw vermelding

Eerlijk is eerlijk, soms zien onze bezoekers door de bomen het bos niet meer. Er is een enorm aanbod aan uitjes in Nederland in diverse categoriën. Daarom bieden wij drie aantrekkelijke pakketten voor u die geweldig zijn voor het vergroten van uw naamsbekendheid, verhogen van uw bezoekersaantallen en zelfs voor het converteren van onze bezoekers zonder dat u daar provisie over afdraagt.

 

Wilt u graag meer informatie over onze promotie pakketten neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met Dhr. Wouter Trouwee via sales@fijnuit.nl.

 

Prijsvragen organiseren

 

Prijsvraag organiseren

Graag organiseren wij samen met u een leuke prijsvraag voor op onze website en social media kanalen. Door het organiseren van een prijsvraag trekt u voor een korte periode veel aandacht voor uw bedrijf en wij maken onze bezoekers er erg blij mee. Kortom een win-win situatie. Wilt u graag met ons een prijsvraag organiseren neem dan contact met ons op via sales@fijnuit.nl.

 

 

 

Eerder werkte wij al samen met:

Vakantieveilingen Actie van de Dag Archeon Center Parcs Coronel Adventure Dolfinarium Ecomare Emesa Het Land van Jan Klaassen Linnaeushof Megapret Miniworld Rotterdam Omniversum Openluchtmuseum Orchideeen Hoeve Plaswijckpark Rijksmuseum van Oudheden Sportcity Bowling Walibi

 

Video: Prijsvraag in samenwerking met Tim Coronel:

 

Center Parcs de Eemhof populairste uitje 2016:

Center Parcs de Eemhof wordt bekroont tot populairste uitje 2016

 

Algemeen Dagblad heeft ons artikel opgepakt en vermeld in hun krant:

Het Algemeen Dagblad heeft ons stuk opgepakt over het populairste uitje en dit vermeld in hun krant