Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Kinepolis Zoetermeer

Gemiddelde

4.3 van 5 sterren / 4 recensies

Debby schreef:

Trust Score:

06-09-2021

"Mooie en fijne bioscoop"

Als wij naar een bioscoop gaan is dit wel 1 van de favorieten. Je kan direct aan de bioscoop in de garage parkeren (eerste 2 uur gratis). Beneden heb je ruime keuze aan drankjes en hapjes en dan heb je naar boven 8 mooie zalen met comfortabele stoelen.
Een echte aanrader.


Ivar schreef:

Trust Score:

08-07-2020

"Fijne en grote bioscoop"

Kinepolis in Zoetermeer is een erg fijne en ook grote bioscoop. Over de verschillende verdiepingen zijn voldoende mogelijkheden voor het kopen van iets lekkers of het bezoeken van het toilet. Rondom de bioscoop zijn meer dan voldoende goede parkeermogelijkheden beschikbaar. Bij een bioscoop bezoek onze place-to-go!


Linda schreef:

Trust Score:

27-02-2017

"Mooie bioscoop"

Het is een mooie bioscoop. Wij zijn hier al naar meerdere films geweest en gaan er ook zeker nog veel meer zien daar. Het enige wat ik jammer vind is dat je alleen bij de kassa beneden kan pinnen. Ze vragen daar wel heel netjes of je geld wilt pinnen voor de kassa boven.
Deze bioscoop is zeker een aanrader!


Wouter schreef:

Trust Score:

24-10-2015

Grote nette bioscoop. Veel zalen en op bijna elke verdieping wc's en lekkernij winkeltjes. Die bioscoop zelf is netjes maar een klein opfrisbeurtje (nieuw vloerbedekking) kan op zich geen kwaad.

Voor de deur kun je parkeren in een garage waar de eerste drie uur gratis zijn. Ook prima geregeld dus!


  Plaats beoordeling

  Terug naar Kinepolis Zoetermeer


Klik hier om onjuiste gegevens van Kinepolis Zoetermeer te melden