Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Aquapark Keerpunt

Gemiddelde

3.5 van 5 sterren / 8 recensies
Pagina 1 van 2

bietje schreef:

Trust Score:

07-09-2014

Vandaag zondag 7 september een prachtige nazomerdag. Buitenbad Keerpunt helaas gesloten. In tegenstelling tot de berichten op de website dat tot 14 sept het zwembad dagelijks open is en alleen bij zeer slecht weer gesloten is.....Klopt niet he? Nieuwe ondernemers: geef svp actuele en betrouwbare berichten op de website aan. Dan komen er ook klanten.


anoniem schreef:

Trust Score:

04-08-2014

Wat een vergissing! Binnenbad is al meer dan een jaar dicht... staat nergens vermeld. Je kunt daar niet pinnen. Buitenbad... is ondiep max. 1.35 m!

Entree 5 euro... belachelijk!


een meisje schreef:

Trust Score:

16-07-2014

vind t echt een super leuke zwembad ik vind dat t vaker open moet zijn! :)


tiana schreef:

Trust Score:

23-04-2013

jammer dat het zwembad gesloten is, ik ging er altijd al kleine meid naar toe met me famieli, en heb er leuke herinneringen van, maar helaas lees ik nu pas dat die gesloten is helaas. erg jammer.


iemand schreef:

Trust Score:

19-08-2012

zeer slecht telefonisch bereikbaar wilde wat vragen maar er word na 2x 5 minuten nog niet opgenomen


een meisje schreef:

Trust Score:

05-07-2012

waarom is het zwembad zo klein : omdat het wedstrijd bad dicht is :( en waarom mag je niet in het buiten bad wanneer je wilt het is toch jej eigen keuze


Volgende pagina  

  Terug naar Aquapark Keerpunt


Klik hier om onjuiste gegevens van Aquapark Keerpunt te melden