Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Jumpin Noordwijk

Gemiddelde

4.5 van 5 sterren / 2 recensies

Mooi verbouwd

Joop

29-02-2020

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Mooi verbouwd

Het is flink veranderd sinds de laatste keer dat wij hier waren. Voorheen was het echt alleen een trampolinepark. Nu is het een klein beetje een mix van een binnenspeeltuin en trampolinepark. Er zijn erg gaaf dingen te doen zoals trampoline computer games, van een hoog klimwerk afspringen, bouwen en natuurlijk springen! De locatie is goed bereikbaar en voldoende gratis parkeer mogelijkheden. Kortom hartstikke leuk en een aanrader!


Lekker je energie kwijt

Debby

28-07-2017

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Lekker je energie kwijt

We zijn hier met onze kinderen naartoe geweest. Papa en mama aan een tafel met een drankje en de kinderen alle energie gebruiken om lekker een uurtje rond te springen.
Ze krijgen ieder uur een andere kleur armband waardoor je precies weet wanneer je aan de beurt bent en dat de toezichters weten dat het jou beurt nog niet is.
Ze hebben meerdere trampolines, een tumblingbaan en een schuimblokken bak. Mijn kinderen vonden de bak met schuimblokken het leukst. Je kan daar met een touw rondslingeren en je dan laten vallen in de bak of vanaf een trampoline met een salto in de bak met blokken terecht komen.
De kinderen vonde het leuk dus wij ook!


  Plaats beoordeling

  Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Jumpin Noordwijk te melden