Mystery Gardens in Lights 2018

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

 

Een avondwandeling door onze verlichte tuinen die je niet mag missen! We varen onze eigen koers in de showwereld van licht, laser en beleving. Hier moet je bij zijn!

 

Mystery Gardens in Lights

 

Op 28, 29 en 30 september is het weer zover. Dan wordt in Appeltern het lichtfeest Mystery Gardens in Lights 2018 georganiseerd. Appeltern heeft inmiddels duidelijk een eigen plek verworven in de wereld van de licht events. Wordt elders gewerkt met louter laser stralen en mega lichtbundels, in Appeltern is ook de menselijke maat heel belangrijk. Lichteffecten in de eigen tuin op water, in borders en onder bomen voeren de boventoon. Voeg daarbij de slimme vondsten van lichtjes in allerlei objecten, de linten van kaarsen en vlamschalen, dan weet je waar Mystery Gardens in Lights voor staat.

 

De samenwerking met Mirage uit Beuningen zorgt ervoor dat er ook in technische zin elk jaar een schepje boven op gedaan wordt. Ligt hun werkveld normaal bij mega grote muziek festivals in binnen en buitenland, het feestje in Appeltern wordt beschouwd als hun parade paardje. Succesnummers worden herhaald nieuwe zaken worden voor het eerst getoond..

 

Datum en tijden:

Het vindt plaats op 28, 29 en 30 september.

Alle drie de avonden kunt u inlopen tussen 19:00 uur en 21:30 uur. Tot 23:00 uur kan de route bewandeld worden, dan sluit het park.

 

Prijzen:

De entree is €7,50. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang, kinderen van en ouder dan 12 jaar betalen € 7,50 entree. Seizoenkaarthouders hebben op deze speciale avonden ook gratis toegang.

 


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Bloemenpark Appeltern te melden