Agenda Linnaeushof

Linnaeushof extra geopend tijdens herfstvakantie

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

De herfstvakantie begint. Maar de mogelijkheden voor een dagje uit worden door de corona maatregelen helaas steeds meer beperkt. Zo kunnen er slechts 30 mensen in een bioscoopzaal zitten, is de capaciteit van veel binnenspeeltuinen sterk verlaagd en zijn er meerdere evenementen afgelast.


Linnaeushof vindt het daarom belangrijk om op een veilige en verantwoorde manier toch nog een leuk dagje uit te kunnen aanbieden. De speeltuin was eigenlijk al gesloten voor dit jaar maar heeft nu besloten om de buitenspeeltuin een aantal dagen extra te openen tijdens de herfstvakantie.


Uiteraard zijn er maatregelen getroffen om het dagje uit veilig te laten verlopen. Maar het belangrijkste voordeel is dat er in de grootste speeltuin van Europa voldoende ruimte is om afstand van elkaar te houden. En met ruim 350 speeltoestellen en attracties is er van alles te beleven voor kleine en grotere kinderen.

Het lijkt er op dat er redelijk droog weer op komst is en daarom heeft Linnaeushof tickets beschikbaar gesteld voor een bezoek vanaf donderdag 15 oktober.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Linnaeushof te melden