Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Darteldome Zaandam

Gemiddelde

2.5 van 5 sterren / 2 recensies

Ontevreden

Junus

19-09-2023

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Ontevreden


Op 19 september bezochten ik met mijn twee kinderen en man uw speelcentrum. We hebben zowel voor de speelplaats als voor de trampoline betaald. Echter, mijn kinderen hebben hooguit 30 minuten op de trampoline doorgebracht, omdat ze liever op de speelplaats wilden spelen. Na het verstrijken van het uur wilden ze nogmaals op de trampoline springen, wat we toestonden omdat het op dat moment rustig was.

Helaas werd mijn zoontje snel door een oudere blonde medewerkster gevraagd om van de trampoline af te gaan. Ik gaf aan dat ik het prima vond, gezien het feit dat hij al een half uur had gesprongen en het rustig was. Ik vroeg vriendelijk of er wat flexibiliteit mogelijk was met betrekking tot de regels, gezien de omstandigheden. Dit verzoek werd echter afgewezen. Ik merkte op dat een volledig uur springen wel erg lang is voor jonge kinderen en stelde voor dat het misschien anders kon worden geregeld.

Helaas kreeg ik te horen dat deze medewerkster de baas was en dat zij bepaalde hoe alles verliep. Dit is voor mij onacceptabel, aangezien ik wel heb betaald voor de diensten. Ik ben van mening dat klantvriendelijkheid en begrip voor de behoeften van kinderen een belangrijk onderdeel zouden moeten zijn van uw dienstverlening.

Ik hoop dat u deze kwestie serieus zult nemen en overweegt om uw regels en benadering ten opzichte van klanten, met name kinderen, te herzien.


Een dagje genieten voor de kinderen

Joline

26-09-2017

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Een dagje genieten voor de kinderen

Darteldome is een erg leuke speeltuin. Voor onze kinderen was er meer dan genoeg te doen, zij hebben zich geen tel verveeld. Het personeel is vriendelijk en de speeltuin ziet er netjes verzorgd uit. In het naastgelegen trampolinepark kun je kinderen tegen extra betaling nog een uur lang hun energie kwijt op de trampolines. Mijn dochtertje wil hier erg graag haar feestje vieren, dus wie misschien tot snel!


  Plaats beoordeling

  Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Darteldome Zaandam te melden