Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Zwemmen bij Center Parcs De Eemhof

Gemiddelde

3.8 van 5 sterren / 5 recensies

esmeralda schreef:

Trust Score:

31-10-2022

"Slechte zaak"

we waren er een tijdje terug en toen waren de golf stuk wij komen er special voor 72 euro betalen en dan ook nog is om 6 uur dicht nou slechte zaak en dan ga je daar vragen voor een compersatie en die kan je niet eens krijgen

Reactie van Max

30-03-2023

Hallo, misschien eerst even goed Nederlands spreken voordat je iets doms online zegt? Het staat op de site dat het om 6 uur gesloten is! Ik vind het goed dat je niet bent gecompeNseerd en gecompeRseerd. En dat zeg ik als 13 jarig kind. Als ik dat al weet moet jij wel heel dom zijn.


Hans schreef:

Trust Score:

30-04-2019

"Aanrader"

Voor mij was alles goed


stefanie schreef:

Trust Score:

08-07-2017

"mooiste zwembad van nederland"

-het is er lekker warm
-leuke glijbanen
-leuke wildwaterbaan
-mooie baden
-erg duur


Debby schreef:

Trust Score:

27-02-2017

"Leuk zwembad en lekker eten!"

We hebben vorige week een dagje doorgebracht bij de Eemhof. Leuk een middagje zwemmen en daarna lekker uit eten.
Het zwembad was heel erg leuk. Leuke glijbanen. Ook een erg leuke glijbaan waar je met een band doorheen gaat en je kan daar ook bodyboarden, maar dat hebben we dit keer niet gedaan. Hebben we nog iets leuks in het vooruitzicht voor een eventuele volgende keer. Wij hebben de meeste tijd doorgebracht in de wildwaterbaan. De kinderen kregen er geen genoeg van.
Ook het eten was heel erg goed. De medewerkers vriendelijk en behulpzaam. Al met al een zeer geslaagde dag!!


Petra schreef:

Trust Score:

11-03-2016

Prachtig tropisch zwembad met alle palm bomen en andere decoratie. Er zijn leuke glijbanen, een golfslagbad en natuurlijk onze favoriet de wildwaterbaan. Het zwembad is gemiddeld wat duurder maar daar krijg je wel een enorm mooi en verzorgd zwembad voor terug. Er is veel variatie in het zwembad waardoor het leuk is voor jong en oud. Wij komen zeker terug om een lekker dagje te zwemmen bij het zwembad van de Eemhof.


  Plaats beoordeling

  Terug naar Zwemmen bij Center Parcs De Eemhof


Klik hier om onjuiste gegevens van Zwemmen bij Center Parcs De Eemhof te melden