Agenda Leemland

Kinderactiviteiten in de herfstvakantie

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Leemland biedt in de herfstvakantie weer verschillende activiteiten aan. Kinderen kunnen zichzelf laten schminken, wandelen met een knapzak, gewoon lekker spelen en zelfs pannenkoekjes bakken!

 

Leemland pannenkoekjes bakken

 

Speciaal voor de herfst zijn er creatieve mogelijkheden, zoals een Halloween raamhanger pimpen, een windlichtje te versieren, of een heksenbezem maken.

 

Lang geleden was boven bijna heel Nederland een zee met walvissen, zeehonden en dergelijke. Met afbeeldingen en uitleg wordt bij Leemland verteld waarom die zee belangrijk was voor leem. Mensen maakten met leem stenen in een houten vorm. Met zo’n vorm kunnen kinderen een eigen ‘steen’ maken en versieren. Natuurlijk mag de ‘steen’ in een mooi doosje meegenomen worden. Er kan zelfs een diploma ‘leemmeester’ verdiend worden.

 

Liefhebbers van pannenkoeken, kunnen ervoor kiezen om ze zelf te bakken. Met ovenwantjes en bakspateltjes kan iedereen zelf pannenkoekjes bakken.

 

Leemland is tijdens de herfstvakantieweken, op maandag 15, woensdag 17 t/m vrijdag 19 oktober en van maandag 22 t/m vrijdag 26 oktober geopend van 10.00u tot 18.00u. De accommodatie is rolstoelvriendelijk en biedt gratis parkeren, toegang en WiFi. Het adres van Leemland is: Koerboom 7A, Groenlo.

 


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Leemland te melden