Agenda Leemland

Paasfestijn: markt & kinderactiviteiten

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Eerste paasdag, 1 april 2018, vindt er bij Leemland een gezellig paasfestijn plaats met kinderactiviteiten en diverse marktkramen.

 

 

Tussen 10.30 en 16.30 uur kunnen bezoekers gemoedelijk rondstruinen. Er zijn marktkramen opgesteld met leuke koopjes, decoraties, cadeauartikelen, kinderspeelgoed, handgemaakte producten, streekproducten, kleding, producten waarmee mensen zelf aan de slag kunnen en inspirerende producten. Vanaf het terras kijkt men uit over het rolstoelvriendelijke paasmarktterrein.

 

Kinderen mogen zich gratis laten schminken en met de paashaas op de foto. Natuurlijk zijn er ook leuke activiteiten in paassfeer. Bijvoorbeeld paasknutselwerkjes, een paaseierenspeurtocht, en spelletjes met haasjes, kuikentjes en eieren. Vanaf 14.30u is het ook mogelijk om marshmallows te roosteren boven een vuurkorf.

 

 

De organisatie van de markt blijft op zoek naar nieuwe deelnemers. Binnen het concept van de markt wordt gestreefd naar een zo groot mogelijke diversiteit. Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om met Leemland contact op te nemen.

 

Leemland is beide paasdagen geopend van 10.00u tot 18.00u Gratis parkeren, toegang en WiFi. Adres: Koerboom 7A, 7142 JB Groenlo.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Leemland te melden