Agenda Amusementspark Tivoli

Tijdens Happy Halloween gezellig griezelen in Park Tivoli

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Kom tijdens de Halloween-herfstvakantie van 13 t/m 21, 27 en 28 oktober 2018 gezellig griezelen in Amusementspark Tivoli. Het pretpark met meer dan 30 attracties én speeltoestellen is tijdens deze dagen versierd in Halloweensfeer en dagelijks is er griezelig leuk entertainment.

 

Pompoen Snijden bij Amusementspark Tivoli

 

Halloween activiteiten

 

Pompoen snijden

Pompoenen mogen tijdens Halloween natuurlijk niet ontbreken. Daarom heeft Amusementspark Tivoli weer de handen ineengeslagen met Groentenhof Poelen, de pompoenkwekerij uit Groesbeek. Je kunt dagelijks pompoenen komen snijden in het park (€ 3,- per pompoen).

 

Tivoli’s Mysterieuze Circus Show

Tijdens Tivoli’s Happy Halloween kun je dagelijks genieten van het mysterieuze circus met in de hoofdrol Clown Eddie. In deze spectaculaire Halloweenshow gaat Clown Eddie de strijd aan met Heksen die zijn prachtige circus willen overnemen. Gaat hij de strijd met de heksen winnen?

 

Victoria & Jules

Speciaal voor Tivoli’s Happy Halloween zijn de bijzondere en mysterieuze koningin Victoria en piloot Jules naar ons park gevlogen. Zij komen uit een onbekend land hier heel ver vandaan... Maar wat komen ze hier eigenlijk doen? Kom jij erachter wat ze van plan zijn?

 

Tiffi’s Griezelfeest

Na een heerlijke dag griezelen kun je samen met Tiffi en al haar griezelvriendjes de dag afsluiten tijdens Tiffi’s Griezelfeest... Dans mee met bekende griezelliedjes!

 

Feestshow en Superheld Academie

Naast de leuke Halloween activiteiten in het park, kun je ook genieten van de feestshow ‘Hoera, Tivoli 60 jaar!’ en meedoen aan de Superheld Academie waarin je met Toffi als superheld meegaat op avontuur.

 

Aangepast Halloweenprogramma op woensdag 17 oktober

Op woensdag 17 oktober is er een aangepast Halloweenprogramma. Op deze dag worden de eerste 50 kinderen gratis (griezelig) geschminkt. Daarnaast mogen alle kinderen ‘griezelig’ verkleed naar het park komen en meelopen in de Grote Halloweenparade. Natuurlijk kun je ook pompoen komen snijden. De Mysterieuze Circus Show en Victoria & Jules zijn op deze dag niet in het park.

 

Openingstijden herfstvakantie

Amusementspark Tivoli is in de herfstvakantie van 13 t/m 21, 27 en 28 oktober 2018 dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Amusementspark Tivoli te melden