Agenda Maritiem Museum

Voorjaarsvakantie activiteiten bij Maritiem Museum Rotterdam

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Ga tijdens de voorjaarsvakantie in de 'Offshore Experience' (advies 8+) mee op een uitdagende zoektocht naar energie op zee. Je waant je aan boord van een platform op zee en tot drie kilometer onder water.

 

Ervaar zélf hoe medewerkers hun uitdagende werk midden op zee weten te klaren. De wind op zee is altijd hard en de golven metershoog. Durf jij het aan? Ben jij net zo’n avontuurlijke onderzoeker als André Kuipers en de vier knappe koppen uit ons VOC-verleden?

 

 

Ontdek in de familietentoonstelling ‘Expeditie Knappe Koppen’ (8+) welke eigenschappen jou tot een ontdekkingsreiziger maken én hoe André Kuipers over de toekomst denkt.

 

Op de kinder-doe-tentoonstelling 'Professor Plons' (van 4 tot 10 jaar) leren kinderen de professor en zijn vrienden kennen die op het punt staan met hun schepen op wereldreis te vertrekken.

 

De museumhaven van het Maritiem Museum is de oudste en grootste museumhaven van Nederland en het historische hart van het Maritiem District. Op deze plek liggen de roots van de Rotterdamse haven en staan high-rise én maritieme historie letterlijk naast elkaar. Begin je tour door de museumhaven in de mini-bios in de Vuurtoren en ontdek het verhaal van de Rotterdamse haven.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Maritiem Museum te melden